- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.j
tag
Van még valakinek tippje?
-
g.j
tag
válasz
Don Vittorio #16 üzenetére
Még nem döntöttem. Megköszönök minden segítséget. Ha kérhetlek, dobj meg egy mailel.
-
g.j
tag
Nekem semmi bajom nem volt az ABIT-tal. Ez a lap is már bőven túl van a garancián. Csak nem értem, hogy egy ABIT megengedhet magának ilyet. Szerintem a mai gyártási körülményeknél már vissza lehetne hívni egy hibás szériát. A költségeket, meg tovább lehet hárítani a beszállítóra. Lehet, Kínában ez nem lenni egyszerű dolog.
Egy céges irodai gépen is behalt egy ABIT VH6-T, de azt szerencsére azonnal kicserélték. Nagy mákunk volt vele.
Most akkor ne vegyek több ABIT lapot?
Köszönöm a tippeket. Akinek van még ötlete, kérem ossza meg velem.
Ígérem, körbejárom a témát és beszámolok a tapasztalatokról.
Láma kérdés: nem illik/szabad a fórumban forgalmazókról/cégekről beszélni? -
g.j
tag
Foglalkozik valaki alaplap javítással? ABIT KA7-100 alaplapon elfittyedtek a kondik. Majdnem mindet ki kellene cserélni. Azt hallottam ez egy hibás alkatrész beszállításból adódik, de nem erőltették ennek a publikálását. Találtam egy helyet, ahol foglalkoznának vele, de mostanában nem kaptak megfelelő kondenzátort, ők is Hollandiából rendelik.
Tud segíteni valaki?
Mi a véleményetek, egy ilyen neves gyártónak nincs garancián túli termékfelelőssége?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged