Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz Danecay #32634 üzenetére
Igen az UV-C szűrő nagyon sokat segít. Amíg használtam soha nem volt gondom az algával. Max zöld volt az üvegen de azzal nem tudtam soha mit kezdeni. Foszfátot lehet nyomatni de nekem elég erős lámpa vol g van és a zöld alga mindig is megjelenik. De ezt a heti takarításnál és 40 % os vízcserénél egyszerűen egy régi bankkártyával lehúzom az üvegről.
UV - C szűrőt hamarosan újra be fogok szerezni mert nálam is megszokott jelenni az ecset alga. Carboval szépen lekezelem ilyenkor. Én simán többet használok a napi adagnál. Felhíhítom vízzel és jut mindenhova belőle. Pár nap után újra megcsinálom és utána el is tűnik szépen.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Alg
veterán
válasz Danecay #32634 üzenetére
Ez a Profito most makro vagy mikro tápanyag?
Csak mert ezt látom:
" nitrát és foszfát mentes"Ecsetalgát több dolog okozhat - nekem most valószínű a mikro táp túladagolás miatt van, mióta leálltam és szinte csak makro (azaz általános makro táp) megy extra mikro nélkül, javul a helyzet.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest