- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
gardener
senior tag
igaz. A jog is más súlyozással veszi a csalást, lopást, életveszélyes fenyegetést, a szabálysértést, az okirat hamisítást,stb.
Nem kell szürke pont,hanem 1,3,5,10,20,50 pont-ot lehesen kiróni egy egy esetre.
Aki eléri a 100at, azt pedig kidobni a közössébből. Ne rontsa a hangulatot ill. a színvonalat!
Viszont a durva meg nyilvánulásokat legalább 20pontal súlyoznám.
-
KingDisc
csendes tag
LOTR
Igazából igazad van, DE... Igaz megkésve, de jön a magyarázat. A megbeszélt napon otthonhagytam a ph-s telefonomat és amikor a raktárban voltam hívott az élettársam, hogy meghalt a keresztanyja, aki a nagynényje és a szomszédja is volt egyben. 16 évig éltek egymás mellett és mindennapos kapcsolatban álltak egymással. Munkahelyéről elkérte magát 1 hétre és mondta, hogy azonnal utazzunk vidékre. Én mondtam, hogy ok és már mentünk is. Ma értünk vissza, mert közben intézte a család a virrasztást, temetést stb... Az, hogy bejelentkeztem azóta, az nem azt jelenti, hogy én voltam. Többen is(hugom) használják az én gépement, de nem írkálnak az én nevemben, csak körülnéznek és ha találnak valamit, akkor telón hívják fel és nem is írnak üzit az én nevemben. Én úgy gondoltam, hogy ez fontosabb volt ez a dolog, mint hogy azon legyek, hogy hogyan is tudnék gépközelbe kerülni. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de ilyen 5 évente egyszer fordulhat elő egy emberrel. Nyugodtan lehet velem kapcsolatban érdeklődni, mert ehhez hasonló dolog még nem történt, velem és a továbbiakban sem fog... Bocs LOTR, így alakult...
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest