- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
fodi-nka
tag
válasz
greatchaos #4799 üzenetére
Cseréltem vele egy VGA-t amikor persze alkudott. Azt mondtam hogy rendben, mehet ez a számomra nem túl kedvező üzlet akkor ha (amint előzőleg "10000%-ra" bizonygatta) megveszi a CoolerMaster Sphere procihűtőmet húsvét után a meghirdetett 7K-s áron.
Most írtam neki hogy akkor mehet pénteken az üzlet ahogy megállapodtunk. Mostanra persze átgondolta és azt mondja hogy ígérete ellenére max 5K-t adna érte, de azt sem biztos.
Mikor szembesítettem a megállapodással ezzel indokolta: "Figy nálam annyit ment (az álatalam eladott VGA-ra utal) hogy lényegtelen. Már rég nem az van meg szal magasról teszek rá."
Remek hozzáállás. Persze az is bosszantó ha csak simán félreteszem neki és úgy hagy cserben, de az mikor pénzt is bukom a megbízhatatlanságán, már több mint bosszantó...
Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest