Hirdetés

Aktív témák

  • Mr-Pamacs

    senior tag

    válasz old gray #3707 üzenetére

    Tudtommal 2 hónap a maximális gariztatás boltban! Egy hónap után kérheted a helyettesítő alakatrészt,2 hónap után fel kell ajánlaniuk egy másik ugyanolyan tulajdonságokkal bíró alkatrészt amit Te köteles vagy elfogadni ha nincs ilyen alkatrész akkor kérheted vissza a pénzedet és ők KÖTELESEK szó nélkül a TELJES vételárat visszafizetni.
    Az zavar igazán hogy nekem hétfőre lap kell a fenti gépembe,mert nem tudok tanulni intézni az ügyeimet csak ha kölcsön kéregetek valakitől, ezért is nem volt annyira fontos a múlt hétig,nem is csesztettem különösebben hogy haladjon. Az viszont teljesen betette a kaput hogy csak akkor küldi vissza a pénzem ha elküldtem/megérkezett hozzá a lap többi cucca ami nem is az én hibámból maradt itt. Így legjobb esetben is ha hétfőn feladom a csomagot (aminek az árát valószínű be kell nyeljem) és elfogadja a bizonylatot a küldésről akkor is csütörtökre jön meg a pénz, magyarul egész héten gép nélkül leszek. Nem is igazán az egy hét zavar hanem hogy volt rá 2 hónapja!
    Itt arról van szó hogy hiteget hogy egyik percben van, másikban nincs. Ráadásul sztem abszolult kapható még ez a lap,mert nem egy bolt árulja akár készletről akár rendelésről.Azt nem várom el hogy bemenjen az XY boltba és megvegye ott és utána küldje nekem de hogy a nagykereket végighívkálja az sztem a minimum. Valamint sztem a gyártók külön készletet tartanak a gyártás befejezése után a garanciális cserés dolgokra.

    Ui.: elküldtem az előző hsz linkját neki priviben szóval remélem reagál a dolgokra.

    A Great-os ügyhöz pedig annyit h sztem sem volt jogos kiadni a feketét azonnal, elfogult volt, nem hibáztatom érte sztem is jól csinálta a topic vezetését és ha lehet sztem maradjon Ő a statisztika frissítése.
    Elvállalnám én is de nem tudom mikorra lesz fent gépem.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés