- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibesz
csendes tag
válasz
sharpapa #992 üzenetére
Szia!
Ha nagy kezed van akkor mindenképp jó választás a socom mert gyorsan és könnyedén lehet felhuzni és jó a lötávja is.Én egy H&K USP ajánlok mert lötávja szinte ugyanakkora mint a socom mk23asé mérete viszont kisebb igy bármelyik berettas tokba belefér.Ha tartot is veszel akkor ne gumisat nézzél hanem csatos állithatott fajtát,mert futásnál nem kényelmes az ha elvándorol.(én is azzal szivtam az elején, le is cseréltem)
Viszont ha kis kezed van akkor egy glock 17es vagy beretta ami igazán jó választás.Anno nekem is a kezem mérete alapján mutata meg Frico a lehetséges jelölteket(és lett az usp mert nem volt akkor mk23as).Egy jótanács: a fegyvert nézd meg mindenhol nincs e letörve róla valami kis darabb mert ha granciában veszed arra nem vonatkozik. Ha 44ben nincs mondjuk az mk23 mellé tartó akkor néz be a nowarba vagy VIS-hez a keletifrontba ott biztosan lesz.(nowarban multkor lattam de az mar 3 hete volt).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen videókártyát?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest