Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Ugyanmár, ne ásd el magad! Helyi játékosok oldalain láttam már bőven 30 fölötti ''katonákat'', akik úgy nyomták a játékot, mint a 15-16 évesek...
Egy pillantra mondjuk énis elgondolkoztam rajta, hogy kell ez nekem? Énsem vagyok már gyerek, mondjuk 30 éves sem még, de hát mindig érdekeltek a fegyverek. Viszont ezt látom olyan dolognak, ami számomra is elérhető. Mivel eredeti fegyvereket valszeg soha nem fogok venni (nem is akarok, max. kipróbálnám szívesen, csak nincs rá lehetőségem), ezek meg elég ''felnőttesek'', úgy gondoltam, megpróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest