- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tán szintén zenész?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lényeg, hogy nagyon szépen összefoglalta a mondókáját. Azért én a KÖTELEZŐ VÉDŐSZEMÜVEG részt jobban kiemeltem volna. A játékok meg valóban lehetnek egyszerű hentelések, szektorosak, stb. A tárházuk még a BF, a CoD(2) és a CS ''kódjelű'' számítógépes játékokat is felülmúlja változatosságban. Nagyon jó kis elfoglaltság, nagyon jókat lehet így játszani. Második gyerekkornak sem rossz, jobb, mint a G.I.JOE-katonásdi! De én ahhoz drágállom, hogy csak úgy brahiból egy 30-ezres gázos full-fém beretta fityegjen a falamon otthon. Na meg ez is lőfegyvernek számít a törvény szemében, ehhez méltó módon szabad csak bánni vele és pl szállítani. Meg ugyanaz van vele, mint a gázrisztó pisztolynál: ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, de nem mindegy, hogy az emberre egy tár borsport lőnek, vagy egy tár 9mm-est.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)