- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Pedig én is reménykedtem picit. Alapvetően nem vagyok egy mobil gémer, de régen alma adott csomó játékot ingyen és azokból volt pár amivel tök jól elvoltam tableten.
Valószínűleg el is engedem ezt a mobil géming vonalat, a gyógyír egy ősrégi celeronos thinkpad lett amire feltettem egy XP-t és azon játszom a régi játékokat (netet sose lát). Életem legjobban elköltött 5000 forintja volt
Nyilván olyanokról van szó amik az én gyerekkoromban mentek, age of széria, imperium galactica 2, knights and merchants, cnc széria eleje, rollercoaster tycoon, warcraft 3 és hasonszőrűek. Lehet csak a retro, de hosszú órákra oda tudok zombulni eléMég a sims2-t is elviszi minimumon, párom elé leraktam csak kíváncsiságból, hajnali 3-ig tolta úgy hogy közbe végigröhögtük az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kompakt vízhűtés
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- BestBuy topik
- Autós topik
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen okostelefont vegyek?
- GTA VI
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Macbook AIR M1 2020
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest