Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Üdv!
Alaplapodnak megszerzed a manual-ját(vagy megvan még amit kaptál hozzá vagy netről letöltöd), és azt átlapozgatod. Abban megtalálható hogy hol is van az alapon az a hely ahová be lehet kötni...a manual-ban részletesen le van írva hogy melyiknek mi a neve, és a kábelek között megkeresed azt aminek pontosan ugyan az a neve(max rövidítve van) és csatlakoztatod....lehet hogy azon a bizonyos helyen már van egy jumper, de azt egyszerűen eltávolítod, és csatlakoztadod a kábelt...gondoloma jumper csak azért van ott hogy biztosítsa a folytonosságát annak az áramkörnek. Én is gondba ütköztem ennél a feladatnál de a manual segítségével sikeresen véghez vittem.
p.s.: Egyébként itt letölthető a manual ---> [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi