Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141
üzenetére
az lehet hogy jól néz ki, de engem első ránézésre, hogy is mondjam.... ööö... sokkolt!
Az iponba el tok jutni. (elvileg) épp hátvégén tekertem arra, de nem találtam!!
ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: [link]
Színben kék és piros jönne be. Ugyebár a ház is kéken világít elől ezért egy pont neki. Másrész ha Galaxy 88GT vagy 96GT-m lesz (70%esély) akkor szintén kék [link]
ergó, kettő - null a kék javára. Csak a piros is úgy megtettszet, meg sötétben nagyon állatul nézhet ki csak ha elüt a ház többi tagjától akkor felejtős. Alaplap Gigabyte P35 DS3. asszem az is kék, legalábbis többnyire. Vga-ban még a Gainward jáccik ami piros-fekete. ha meg rózsaszínes a piros általában akkor meg még 1 ok hogy mért ne azt válasszam.
SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET! Nem sziddommmén, dehááát akkor is... bár sokan mondják hogy: "A méret a lényeg" !
de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kuponkunyeráló
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: 
de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát...