- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BonFire #14565 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Van kettő pc. Az egyik egy viszonylag jó gép, E8200 proci, 4gb ram, gtx460 vga, 7200 hdd.
És van egy másik pc. Az egy irodai gép, celeron 1,8 ghz, 2gb ram, integrált vga, 5200 hdd.Mind a kettőn adobe photoshop cs6 van. Az irodai gépen 32 bites verzió, a jobbikon 64 bites verzió.
Az irodain érezhetően lassabb minden folyamat, de!
Amikor körbevágok egy képet, akkor a jobbik gép proci hűtője maxon pörög, felfele, lefele jobbra tökéletesen tudom mozgatni a képet, de balra iszonyatosan lassan megy. Mindezt kivágás közben.
Az irodai gépen viszont semmi ilyesmi. Tökéletesen tudom mozgatni minden irányba a képet.
Nem értem, hogy lehet hogy az izmosabb gépen megy rosszabbul.
Mind a 2 gépen win7 ultimate van, egyiken 32 bit másikon 64.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest