Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Inv1sus #10980 üzenetére

Hát ha már ebből kiszedeti a lényeget, akkor fizessen, mint a katonatiszt. Megmondod, hogy a 10 rongy a 8 órádra vonatkozott, kicsit túl is lépted, és ez lett belőle. Ha valamit át akar alakítani, lelke rajta, de minden megkezdett újabb óra X Ft és kész. Akkor buzerálhatja egy hétig is.

Az ilyen munkáknál meg minimum foglalót kell kérni, mert én is jártam már úgy, hogy a végén annyira nem jutottunk közös nevezőre, hogy nem fizetett, nem válaszolt, csak angolosan lelépett. Persze a logótervemet vitte, valakivel "átdizájnoltatta", és két pixel változtatással szívfájdalom nélkül felhasználta.

Szóval foglaló, és ennyi pénzért csitt!

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz Inv1sus #10980 üzenetére

PSD-ről? PS topikban miről beszélnénk, vagy akkor nem értem. :DDD
    Vagy esetleg úgy érted, hogy az csak egy "szimpla" kép? (Nem kell slice-okkal, a webfejlesztőnek emészthető formában tálalni, legyártani gombokat stb stb)?

Ha igen, akkor természetesen alacsonyabbak az árak lényegesen, de akkor is min. a dupláját kérhetted volna és az sem sok, de akkor sincs belerondítás, meg még utólagos turka még 1-2 napig. Egy konkrét példa akkor: Holland megrendelő egy ilyen tervért (1 ilyen kép) olyan 200-250 Euro-t csenget. Vagy egy szintén Holland ügyfélnek csináltam weblapot (még régen, amikor a webfejlesztés irányába fordultam anno és az sem most volt) a fickó megduplázta az összeget (magától, nem Én kértem), amikor kifizette, mert azt mondta, hogy egy olyan oldal náluk legalább a 8-10-szeresébe kerülne.

Az meg, hogy itthon vagy külföld, az annyira azért ne zavarjon, amikor pénzt kérsz a melódért (a minőségi melódért), mert a multikat sem zavarja, hogy olyan árak vannak itthon kis hazánkban is, mint "nyugaton". (Élelmiszerek, műszaki cikkek stb stb olyan szinten vannak, mint kint, sőt élelmiszerek esetén (is) már drágábbak vagyunk, mint pl a Németek)

Új hozzászólás Aktív témák