- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheProb #18152 üzenetére
Dettó, mint a többiek. Eleve a képválasztás necces volt, a képgyárosok egy pillantásra megmondják melyik a jó alapanyag. Próbáltam (mást, durva lett volna, sok részlettel), utána kerestem képet és megoldották egy este.
Kötetlen munkaidő: 24/7... nekem ez jut eszembe. Ennél jobb, csábítóbb még a rugalmas munkaidő (24/7 szintén), a mozgóbér (korlátlan levonás, vagy max. 5k bónusz), sikerorientált (jutalékos, elérhetetlen limitekkel). stb. Ilyen "fogalomtár" van a neten, érdemes elolvasni...
trisztan94: ....vótmá, nem?
-
-
válasz
OhAi27 #18141 üzenetére
Nincs. Ezen is sírdogálunk már kb. a 7.0 PS óta. Akkor még volt Adobe Type Manager mellékelve, de már nem működik. Third party megoldások vannak, de inkább hagytam a viharba, mert annyira nem praktikus, mivel a PS induláskor hozza létre a fontlistát, tehát váltáshoz restart kellene PS-nek.
-
válasz
stranger28 #18133 üzenetére
Én másik képről raknék eget, a régiből hagyni kicsit és összemosni. Persze képtől függ.
-
-
-
válasz
Freddy76 #18105 üzenetére
Ha sok szín és átmenet, akkor a vasalós egy fóliát jelent a pólóra: nem jó abban aludni. Ha kevés szín és vonal, akkor a flock is megoldás lehet, de sztem az is zavarná. Szitanyomás meg drága (legalábbis ilyen kis tételben).
Tente bocit vegyél plüssből...nálunk tentenyuszi és macmac a mackó segíti az alvást.
-
-
válasz
Fandango #18088 üzenetére
ööö... akkor lehet azon meg én siklottam át, azt nem láttam
trisztan94: megnyitod, majd edit->canvas size itt a magasság étrétékét beírod a szélességhez, kész. Vagy C azaz crop tool, shiftel nyomva négyzeted lesz, fentről végighúzod, jobbra-balra elmozgatod, ahogy tetszik, enter.
-
válasz
indigo #18085 üzenetére
Actions-nál lehet elmenteni amit művelsz, majd visszajátszani. BonFire blogján van részletesen róla, ha jól emlékszem. A másik pedig a match color, azt az adjustenments menuben találod. Arról is keress leírást, mert elsőre lehet nem egyértelmű. Időhiányilag nem fejtem ki jobban
-
-
Melyik PS van? Talán CS4-től van a timeline, azon beállítod mikor melyik réteg mennyire látszódjon és megcsinálja a keyframe-k alapján. Sajna marha nagy lesz, ha szépet akarsz (sok szín, nagy px méret). Szerintem jobb flash, CSS megoldást keresni. Illetve a PS eléggé butácska gifekhez, vannak ingyenes progik, amikkel ez (képen szöveget halványítani, váltogatni) pár klattyintás tényleg.
-
válasz
Pityu. #18073 üzenetére
Ehh, még most sem tudtad felfogni? Ha nincs kérdés, akkor mire válaszoljunk? Mi vagyunk a gyökerek, mert a "hogyan működik a PS?" Kérdésre csak az első hsz-t linkeljük, és nem kezdünk el ide regényt írni? Hiányozni fogsz ha nem jössz többet.
"Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez örökre tudatlan marad" Megfogadhatnád a saját tanácsod.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
stranger28 #18066 üzenetére
+1!
Jó 8 megapixeles hypefón megoldja. Ráadásul videó sem kell, van sorozatlövője. Utómunka: nincs. Ami tökéletes, arra nem kell. Fotókönyv? DVD? Esetleg keretezett kép? Minek? Hagyjuk má'. Ki kell tolni fészre azt jóvan.Komolyabban: más az, ha valaki elvállalja kispénzért, más az ha barátnak megcsinálja olcsón, csak hogy ne legyen sértődés, elfogad valami pénzt. Ezzel sincs baj. Akinek meg erre van igénye, hogy az esküvői fotóson spórol... tegye. Én a videóson spórolnék, videó nem kell, azt ki nézi meg újra? De jó fotók kellenek. Másrészt az esküvői videókból még a vágotton is marad egy halom hmm... ciki. Részeg rokon, kivillanó suna, háttérben a rokon nem a feleségét puszikálja... stb. Csak a gond meg a baj. De egy kis sorozat a lagziról, esküvőről, meg egy "glamour" sorozat a párról, közvetlen rokonokról és ennyi.
-
válasz
Pityu. #18049 üzenetére
Te megint mi a bánatos f@szról beszélsz? Akinek arra van igénye, hogy ilyen home-made képeket kapjon, ám legyen. DE itt arról van szó, hogy valamit elvállal, és gyakorlatilag a programot elindítani nem tudja. Akkor mi van? Nem arról van szó, hogy nem segítünk mert annyira megy nekünk, hanem arról, hogy van, akin nem lehet segíteni. Mert az nem segítség neki, hogy elolvasom helyette mit-hogyan kell csinálni.
Az ilyen baráti 5k fotózást meg ne keverjük ide, én is csináltam szórólapot is ingyen, nem az ár jelenti a tudást. A topiknak vannak szabályai, ezt próbáld felsolgozni. A sok hülyeség irogatása helyett leírhattad volna neki, hogy miként is kell készíteni egy ilyen szórólapot. Karakter számban már lassan ott vagy.
És rakd OFF-ba a marhaságaidat, ebből a topikból nem kell flamegyárat csinálni. Ha rangot szeretnél növelni, ajánlom a VGA és CPU topikokat, ott ON kiélheted a vágyaid, holnapra megbecsült giga-tag leszel. De itt OFF vagy kitakaríttatlak. Olvasd el amit írtunk, segítünk, ha konkrét kérdés van. További offot nem kérünk. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Pityu. #18039 üzenetére
Nem érted a lényeget. A saját hibádból tanulj úgy, h megcsinálod, megnézik, értékelik. Amikor üzlet van, akkor nem lehet ilyen gyakorlást művelni, mert a nyomda kitol 10000 sz@r szórólapot, akkor azt valakivel ki fogják fizettetni. Gyakoroljon, de ne ilyennel kezdjen, vagy legalább ott kezdjen, h az első hszt elolvassa, mert ott van benne m inden a kezdéshez. Azt kellene megérteni, hogy ez a topik nem arra van, hogy "könyvet írtam, nyomdába küldeném illusztrációkkal, mit csináljak?", vagy "fúúú, teCCik a fotosopp, hogyan kell elindítani". Tessék akkor ide jönni, ha probléma vagy kérdés van. Mert az nem kérdés, hogy 0 tudásom van, nem akarok/nincs időm elolvasni hogy működik, valaki fogja a kezem és "megcsinálom".
Lehet, hogy nem a profik sz@rják a szivárványt, de egyelőre amíg segítünk, elvárnánk pár egyszerű dolgot.
Jah, és még egy kis matek: hány nyomdász, hány grafikus rohangál az országban? Abból hányan görcsölnek itt, hogy segítsenek? Félre ne értsd, szívesen segítünk. BonFire is, csak kicsit nyersen fogalmaz néha, jah, ilyen, nem vagyunk egyformák. Csak tudod ilyen dologban, mint pl. komplett szórólap A-tól Z-ig ezernyi a buktató. Kérje meg valakit, a fórumban nincs lehetőség minden lépést kitárgyalni, és nincs is értelme, mert jórészt az 1. hsz tartalmazza. Olvasni, tanulni nem tudok senki helyett. Aki elakad, nem tiszta valami, akkor kérdezzen. Konkrétan. Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
Jinxb1rd #18002 üzenetére
...valahol az első hsz-ben van linkelve a PS gyorsbillentyűs cikkem, ami kb. 100 éve írtam. Abban van említés ilyesmi kombókról. Sőt! Meglepődsz ha esetleg elolvasod, h mennyi mindent lehet bill. kombókkal elérni. Van amit menüben már keresnem kell, annyira átszoktam erre.
-
-
válasz
Cola111 #17984 üzenetére
Azzal van a baj, h elég sokan itt elvárják, hogy megoldjuk helyettük az ilyen-olyan grafikai feladatokat. Erre még szintidőt is szabsz, úgy, hogy a programot sem ismered. DE a lényeg nem is ez. A topik célja a nevében szereplő programmal kapcsolatos problémák, trükkök, kezelés és hasonlóak megoldása, segítése és NEM az a topic címe, hogy "Photoshoppold meg nekem". Sajna az elején ez nem lett világosan leírva, talán majd beleírjuk az első hsz-be is, és nyitunk egy "képmanipuláció, retusálás kérések" topikot - bár továbbra is azt mondom, h erre ott a melós topik, ahol lehet akár 0 Ft-vel is feladni melót. Érdekes, hogy az arcképgyártóba nem raknak képkivágós kéréseket... jah, ott sok a modi. És az ilyen off dolgokat illene off-ba tenni, mert ez nem PS kérés, hanem munka, akkor is, ha Neked nem az, akkor is, ha valaki elvégzi jófejségből.
BonFire mindig kicsit indulatosan ír, majd megnyugszik -
válasz
martin66 #17976 üzenetére
browse-ra kattintva nem engedi megkeresni a PS-t?
Akkor keresd meg a default programs-t, ott állítsd be. Sokáig tölt, mert winDOS, de utána kikeresed a fájltípust, hozzá a progit, kész.
qamu74: ha a kinézetét ránk bízod, akkor minek a kép?
Tényleg ideje lenne offolás helyett (mert ez az, hiszen nem PS témában kérdezel) nekiülni megtanulni az alapokat, vagy keresni olyan progit, amivel meg tudod csinálni. Az első tíz-húsz kérést mindig teljesítjük homlokráncolás nélkül, ne várd meg amíg újra kioszt valaki. Vagy nyiss egy topikot, vagy fizetősen munkák között add fel hirdetésként, mert ez nem ide való.
-
válasz
stranger28 #17973 üzenetére
Elírtad! Helyesen a program neve: M$ Pain...
-
válasz
trisztan94 #17961 üzenetére
Megoldottuk ezt is, jöhet a SÖR!
Ahogy munkatársam mondaná: interkontinentális PRO-k vagyunk!
-
-
válasz
trisztan94 #17939 üzenetére
Kis csokiért, sörért vagy Hubertusért bármit
-
válasz
trisztan94 #17936 üzenetére
-
válasz
Goldmen75 #17935 üzenetére
Nagyon egyszerű: ha pénzt keres vele, akkor i5/FX-6300 + SSD + 16 GB ram ajánlott. 24 GB-vel nem tud mit kezdeni a CS4, CS6-ot nem tudom, sztem ha nem molinót tervez, akkor felesleges. i7 szintén felesleges, a HT-t nem tudja kihasználni igazán. SSD jó, mindenhez kell.
-
válasz
shaggy #17931 üzenetére
Úgy, hogy valahonnan kivágod és patternt készítesz belőle. Utána a házon kijelölöd amire raknád, ctrl+j és pattern overlay FX. Illetve jah, ha szín, akkor color overlay.
trisztan94: RGB kell? Még dolgozom, ha nem dob fel más, akkor utána megoldom.
Goldmen75: nem minden használja a GPU-t, bővebben Adobe oldalon a lista (ilyesmi), hogy mi igen és mi nem.
-
Lazítsatok csajok!
Web designers @ work: -
-
válasz
pufancska #17898 üzenetére
Szia!
Csak PS-re (munkára) lenne, vagy játék is? Amit én raktam össze melóra:
ASROCK B75M-DGS alaplap (kijött az R2.0, már azt érdemes), CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT (lehet több is, ha belefér), DELL U2312HM (kicsi glow van a sarokban, most vettem az utódját, a P2414H -t), FSP FSP400-60APN (minőségi táp, ha nincs dVGA, akkor elég, durva VGA esetén utána kell olvani), GIGABYTE GM-M6800 (szeretem ezt), INTEL Core i5-3550 3.30GHz 1155 (illetve ami árban belefér az i5 közül. Gyári hűtő maradhat, később érdemes cserélni), LOGITECH Keyboard K120, OCZ 120GB SATA3 2,5" Vertex 3 (vagy valami 64-128 GB SSD mindenképpen), SEAGATE 1000GB Barracuda Green 5400rpm (vagy valami adattároló HDD, NE Toshibát, ajánlottakból válassz), SHARKOON Vaya (egyszerű, olcsó, szellős ház).
Később dVGA-val bővíthető, nem tuningos, de akár játékra is jó vas ez. Kb. ez 200k-ból kijön. Monitor egyéni, amelyik tetszik, de jóféle IPS-t érdemes azért. Ez kb. ár/értékben elég jó ma is, ha tudsz, akkor használt procit is nézhetsz, még jobb az ára. -
-
-
-
válasz
trisztan94 #17807 üzenetére
angolul kell keresni, és odaírod, h vector, utána tiéd a világ...
Korábbi munkahelyemen a netes keresések nagy részét rámbízták, olyan jó cuccokat guberáltam össze nekik... pedig csak angolul vagy németül kerestem rá a dolgokra, mérhetetlenül jobb és több a találat. -
-
válasz
fartfun #17795 üzenetére
Elveszel a részletekben... feleslegesen, amíg a koncepció sincs meg. Néhány érdekes dolog, csak így első blikkre: mi ez a fura szín? Nem ronda, de a hal, víz, természet... inkább kékes-zöldes nekem. Orsóból ennyi lesz? gyanítom, h nem. Kisebb képek kellenének. A kosár túl tolakodó. Menüket meg kell beszélni, így vaktában nehéz tervezni. Mondjuk volt már, aki azt mondta, h küldi a képet, rakjam össze a hirdetést. Mondom a szöveg? Mjad ha látja a dizájnt, eldönti, h mennyi menjen rá...
-
-
válasz
Matisz77 #17780 üzenetére
Legegyszerűbb a transform/warp. Macerásabb, de ha nem egyenletes a felület, akkor jobb eredményt ad a displacement map használata. Bár ez annyival több idő nekem, h inkább külön árnyékolom és torzítom szabdalva. Mondjuk sok ilyen nem volt. Meg a keverési móddal, átlátszósággal lehet még játszani.
-
válasz
Jinxb1rd #17777 üzenetére
Met leírta a tutit... de azért még pár dolog:
a kilövést Te csinálod meg? Papírméreteket tudod? Gép mennyit tud nyomni az adott papírra az megvan? Vágásnál hogy gyorsabb nekik? Stb... nem viccből kérik így. Ott a jómunkás megcsinálja a fentiek ismeretében a kilövést, a nyomdász kinyomja, a vágó összevágja, csomagolja. Amit írsz, az kib**szás. Vagy a nyomdával, vagy veled és az ügyféllel. -
válasz
PindurAnna #17766 üzenetére
Legendaria, Nadine Script extra, Shelley Volante... ezek a tippjeim, de egyik sem az, talán Shellyt könnyebb ráhajlítani, ha csak ez a szó kell, többit meg mással írni, kész.
-
-
-
-
válasz
Jinxb1rd #17733 üzenetére
Biztos .doc -ban volt, azért nem találtad
Volt anno egy hirdető, mindent docban tolt. Mondom nem jó, csatolja a képet, ahogy mentették a fényképezőgépről. Nem lehet a képet csatolni a mailhez. Mon'dom: má' mivan? Nem lehet?
Nem, mert csak azt írja, h dokumentum csatolása... -
válasz
OhAi27 #17707 üzenetére
Nyomdából megjöttem
Az a helyzet, h a munkahelyteremtő támogatás sokak életét -enyémet is- megnehezítette. Kirakták az öregeket (CTP-ről is, de gépmesterek is mentek/küldtek el...), majd támogatott fiatalokat (aki 0 tudással jön, ami nem baj, de nem is akarja csinálni) havi 80k nettóért felvesznek, kész. Mondjuk én találtam munkát, de sokaknak nem ennyire egyszerű. És más cégeknél is ez van (irodák, boltok folyamatos "forgásban" vannak az emberek), mert nem az számít, h milyen ügyes vagy, vagy mennyi ideje dolgozol, lecserélnek, mert kapnak rá pénzt, hiszen munkahelyet "teremtenek". A helyemre 2 ember ment, ami némi megnyugvással tölt el azértJinxb1rd: folytattam
Hirdetőújságot csinálunk, de most elmegyek máshova melózni, ez meg megmarad másodállásnak. Mellette bedolgozok dekorosnak is, meg egy PC boltba
[ Szerkesztve ]
-
-
óóóó B+ ez nagyon kész. Fotós, retusálást azzal kezdi, h a képet átméretezi kicsire...
Éééés megmagyarázza. Basszus. -
-
Egy érdekes oldal, sok jó reklámmal.
-
válasz
pufancska #17687 üzenetére
Most váltok én is, mert a jelenlegi helyen kevés a meló, engedik a maszekolást, de annyira gáz volt a nyár, h nincs hova kockáztatni, bár az ősz/tél erősebb szokott lenni, de akkor sem. Másrészt a bejelentés is problémás volt, az új helyen 8 óra, full fizuval bejelentva. Szigorúan veszik az ottartózkodást, kevésbé kreatív meló, de bejelentve a teljes fizura már ajándék. Igaz vidéken is jellemző, h lehetőleg 2 diplomás, 2-5 nyelven beszélő támogatott munkanélküli legyél, aki lehetőleg számlaképes és bruttó 300 Ft/óráért, saját géppel dolgozol...
Progikhoz: PS alapos ismeret, RGB/CMYK ismeretek, fogalmak ismerete (kifutó, margó, pagina, overprint, stb...), ezen túl Corel ismerete, kicsi Illustrator, InDesign ismeret kell, persze munkakörtől is függ, h milyen arányban. Egy-egy proginál az ember hamar korlátokba ütközik, rákényszerül mást is használni. Nem nehéz, hasonlóak, azért vannak, h a jóember termeljen vele, szal. 95%-ban értelmesen vannak kitalálva a dolgok.
-
-
-
-
Baján hirdettek akár távmunka jeligére, de nem tudom van-e még. Közben én helyi cégnél marketing asszisztens lettem... lol. Szal. nem is kerestem ezt a céget.
-
-
válasz
krisz12356 #17628 üzenetére
3 GB ma már netezős gépbe elég csak. 8 GB ram, 2-4 magos proci a minimum, VGA kevésbé fontos.
-
-
válasz
Schuby #17604 üzenetére
A szoftver eredetiségét igazolnod kell, ha úgy alakul. A környékünkön pár hónapja sokaknak úgy alakult... Még a hírekben is volt, műhelyeket zártak be, boltokat bűntettek meg. Első sorban win-t és a speckó progikat nézték, az "apróságokkal" nem foglalkoztak.
Tévedésed abban van, h az Adobe hazai képviselete mást mond, és az az irányadó. Amikor pl. ellenőrzés van, pont lesz@rják, az elméleteid és papírokat kérik.
"A vásárlás és a felhasználás jogszerűségének igazolása érdekében tartsa szoftvernyilvántartását naprakészen, és biztosítsa, hogy vállalkozása rendelkezzen a következőkkel:eredeti adathordozó (CD-ROM, DVD-ROM, floppy lemezek stb.)
licencdokumentáció, melyet gyakran "Végfelhasználói licenc-megállapodásnak" neveznek (End User Licence Agreement, EULA)
az eredetiséget bizonyító tanúsítvány
használati útmutatók és kézikönyvek
az interneten kötött licenc-megállapodások kinyomtatott példányaiTartsa meg a vásárlás eredeti időpontját igazoló számlákat, hiszen egy esetleges ellenőrzés során szüksége lehet rájuk. Mennyiségi licenc-megállapodások esetén a felhasználók birtokában általában egy "licenc-megállapodás" (Licence Agreement) vagy a licencet igazoló más dokumentum van, amely valamennyi licencelt szoftvert felsorol. Ezen dokumentációk mellett is szükség van azonban a számlákra és az internetes dokumentumok kinyomtatott példányaira, amelyekből megállapítható, hogy mely szoftver tartozik a megállapodás hatálya alá."
De láthatóan Te meg akarod győzni magad és minket (?), hogy akkor is legális, ha pont nem. Engem nem érdekel, itt másokat sem szerintem, csak a félreinformálással ne hozz másokat esetleg kellemetlen helyzetbe. Havi tizenpár euróért nem érdemes kockáztatni sztem. Részemről lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Schuby #17601 üzenetére
Ezt Te így gondolod, csak a törvény mond mást... Ha esetleg sorkerül rá, akkor álláspontodat majd vitasd meg az ellenőrzést végzőkkel is.
Egyébként:
" A Számviteli törvény 169. § (2) bekezdése a könyvviteli elszámolást alátámasztó számviteli bizonylatok megőrzési idejét legalább 8 évben határozza meg, amelyeket az éves zárás befejezéséig a feldolgozás helyén kell tárolni. Az éves zárást követően a bizonylatokat irattározni kell a megőrzési határidőig. Alapbizonylat megőrzési ideje: 8 év; beszámolóé és az azt alátámasztó bizonylatoké: 10 év." -
válasz
Schuby #17599 üzenetére
Pontosan. De visszakereshetsz, az adobe oldalt is linkeltük, amin le van írva részletesen minden, angolul. Soha nem volt ingyen egyik sem, nyugodj meg
disco fever: rakd fel a képet, mert lehet, h a hiba nálad van, de gyanítom a kép hibás, csak a thumbnail nem, ezért van a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Szerintetek ide rakjam, vagy lassan kellene egy PhotoTROLL topik?
Feladat: tevékenység-központhoz feliratok, legegyszerűbb, de azonnal. Legyen mellette valami kis kép, lehet vicces, barátságos... grayscale, etc, nem lényeg a többi.
A nem végleges terv:Sajnos nem fogadták el, szerencsére készítettem egy kevésbé szerethető verziót is (rajzeszközök, kis erdőcske, etc..) az lett. Érthetetlen...
Azt már ide sem merem írni, hogy a haverom megkért, h csináljak az 5 éves boltjának FB covert...
Vasárnapi deadline, fotójuk az alap. ...és megvan a jelszó a fészbúk oldalukhoz. DE fész
...mondjuk sztem többet ilyet nem bíznak majd rám, de meg kell tennem.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
@matthew@ #17558 üzenetére
PS-el előkészíted a képeket, ID-vel összerakod, rákerül a szöveg, etc. Az így készített pdf-et lehet feltölteni egy ált. flash alapú katalógusba, erre keress rá neten, sok ingyenes van, de némelyik vízjelez.
A kiadványszerkesztés azért nem olyan, mint word-ben összerakni, de utánaolvasol és ha vmi nem tiszta, akkor segítünk. -
válasz
INTELligent #17555 üzenetére
Letöltesz kész naptárokat, van fent AI, CDR a neten. A napokat átírod magyarra, smart objectként behúzod, kész.
-
-
Mai EPIC: tábla ügyfélnek, kapok képet (sz@r), szöveget. Tábla méret adott, szeretné, h jól olvasható legyen, ezért kikötés a legalább 2 cm betűmagasság, persze a kép nagy legyen jól látható, etc. kihívás: a képre nem mehet szöveg, aminek ~50×10 cm terület maradt. gyors saccolás: egy karakter 2×1 cm, azaz soronként 50, de szóközökkel, etc, ~60. Ha 2 cm és összeér akkor legyen 5 sor. Nagyvonalúan számolva is ~400 karakter max. Szöveg: 1395 karakter...
Amúgy tájékoztató táblára mi a bánatos lószerszámért kell novella??? Nah, ilyenből van most 2 tucat, szerintem az elsőnél feladom, ahogy nézem küldöm vissza a szövegeket máris.
-
-
-
-
Ejj, a moderátor úr vagy hölgy nagyon kipucolta, sztem nem látjuk újra a jómunkást. És azt sem mondta meg, mi volt a betűtípus
-
-
-
-
hűB+! Ez de komoly:
-
-
-
-
válasz
INTELligent #17481 üzenetére
pl. margue tool négyszög, ovál kijelölés? M helyett shift M
ToBeY:
Photoshop CS6 vs. CC számomra a CS4 a legjobb még mindig... valahogy ott volt a legkevesebb probléma.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz
varga.tamas #17442 üzenetére
5 betű? Akkor 8-9 px/ betű. gyönyörű lesz. Azt sehova nem fogod méretezni, hacssak nem minecraft, mert annak jól áll a pixeles "bötü"
Szal. ebben a formában ez felejtős. Ismétlem: az avatarod kb. ekkora. 3 betű max, az még olvasható, de grafika is kell alá, szal. ehh, de majd megoldják Neked, csak kicsit várni kell ráMet: arra írtam, h a sok szövegre még a Corel is barátibb, mint a PS... Tök mindegy miben rakja össze, a nyomdának a végén a pdf a fontos. Sok szövegre Illu sem az igazi, legalábbis nekem lassúbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
varga.tamas #17436 üzenetére
64×64 px az elég kicsi, fórum avatarod nagyobb ennél
Gondolom pár mondat és a klán neve kellene, h beleférjen... -
-
-
Kötelező olvasmány kezdőknek:
-
Kapcsold be, h az összes figyelmeztetés újra engedélyezése, utána indítsd újra a programot. Itt írja, h a monitor profil ilyen olyan, mindenképpen használja? Nem. nálam ez segített, amikor sárgás lett a fehér szín. Kalibrálták a monitort és rossz profilt töltött be a PS valamiért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 1 / 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...