Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz Speeedfire #7366 üzenetére
Ha a kép nem passzol az oldalba akkor az oldal passzoljon a képhez.
Magyarul a képhez illő szint tegyél az oldalba, háttér, fejléc mittudomén"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
-
-
Met
nagyúr
válasz Speeedfire #7387 üzenetére
Én a Szápárról levenném a körvonalat
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz Speeedfire #7411 üzenetére
Egész jó lett de:
- a kereső mező vagy a fejlécbe vagy a fejléc fölötti fehér részbe lógjon bele, de a kettőbe egyszerre ne
- fejléc és alul a szürke hasáb legyen egyforma széles
- szerintem a barna menü háttér alól kiveheted a szürkeséget"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Nem kell penezni.
Alulra egy pl. 10 cm-es kör, félbevágod, jobb oldali fehér, bal oldali fekete.
Föléjük egy 5cm átmérőjű kör, az egyik fehér színű és a két félkör tetejével egy magasságban, a másik 5 cm-es kör fekete és a két félkör alljával egy vonalban (az allja)És még a 2 kis kör
-
Met
nagyúr
válasz Speeedfire #7438 üzenetére
Én Szápárt feljebb tolnám, hogy a fejléc közepén legyen.
A kereső mezőn az az Emboss vagy milyen effekt bántja a szemem Én betenném a kép alatti narancs sávba."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Speeedfire #7444 üzenetére
Felirat nagyjából jó helyen van már.
A menü narancs hátterének bal széle ne érjen ki a fejléc szélességéig.
Hülyén néz ki ha a kerekített sarkaival a szürke alapszínig ér ki.
A szürke alap és a narancs széle között annyi távolság legyen mint a narancs jobb oldalán.A második szóra sem érdemes
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Speeedfire #7460 üzenetére
Az emberek nagy többsége 1024x768-ban netezik, aztán 1280x1024.
Szerintem igen kevesen néznék meg az oldalt HD felbontású monitoron.A háttérkép direkt van rosszul összeillesztve bal oldalt? Jobb oldalon meg az az árnyék?
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz Dexter68 #7572 üzenetére
Melyik verziód van? Mert nekem Home Premium és abban van pár dolog amit nem lehet tiltani.
Mintha win7-hez is lenne tweaker progi amivel egyszerűbben lehet konfigurálni az ilyen dolgait.
Az önállósított driver update-et meg ki lehet pakolni[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Van itt olyan aki tud festeni PS-el (lehetőleg élőben is), vagy bármilyen más programmal? Vagy ismerőse?
Lenne egy kis feladat neki.
-
Met
nagyúr
Hát lehet, szóval.
Van ez a program, kellene egy videót készíteni amin valaki a programmal átalakított képet átfest, nem teljesen, csak "egyedivé" teszi úgy hogy a saját stílusát is beleviszi.
Nyilván ehhez kell festői (valós életbeni) érzék és tapasztalat, valamint a használt grafikai szoftver gyakorlati ismerete. Digitábla, brush-ok használata stb."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Lézer nyomtatónál melyik emuláció adja a szebb végeredményt? PostScript Level3 vagy GDI?
Mert nyomtatót kellene venni, van 2 jelölt és az egyik GDI-os a másik PS-es."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Dluinet #7847 üzenetére
Köszi, PS3-as lesz megnézve pénteken.
A PS CS5 miért csinálja, hogy ha nagyon (pl. 500% felett) ráközelítek egy képre akkor tesz a képre egy négyzetrácsot amitől nem látok semmit.
Illetve az nem érdekel, hogy miért csinálja inkább az, hogy lehet kikapcsolni?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz BonFire #8079 üzenetére
Olyat is lehessen, hogy amikor kijelölök valamit (futkosnak körbe a hangyák) nyomok egy Ctrl+T-t akkor a kijelölés nagyságát tudjam változtatni, ne vágja ki a amit kijelölök és azt alakítsa.
Mert ugye a kijelölés alakításához Select-Transform Selection kell."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Valakinek nincs a közelében (Pesten) HP P2055 vagy P3015 nyomtató?
Ki szeretném próbálni, hogy tud e írásvetítő fóliára nyomtatni és ha tud akkor azt milyen minőségben."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Eszembe jutott még egy dolog a wishlist-be.
Ha Ctrl-al rákattintok egy objektumra akkor elvileg kijelöli azt a réteget, de ha egy group-ban van a réteg akkor csak a group-ot jelöli ki.
Szóval ez lenne a problem."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Dluinet #8275 üzenetére
Elküldtem a stanc rajzot dobozhoz, hogy szerkesszék rá a grafikát, leírtam, hogy a keret nem kell csak a vágójelek. Küldik vissza vágójelek nélkül szépen kerettel.
Küldök nekik egy több oldalas minta pdf-et, hogy kell kinézni a grafikának, leírtam mit hova és miért kell (vágójel, túlfutás, melyik a doboz teteje stb.), felhívtak, hogy ők nem értik."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Gyerekek, eszetekbe ne jusson naptárt szerkeszteni, nemrégiben fejeztem be az egyik tv-nek éves holdnaptárat (jelölve van, hogy mikor melyik nap érdemes, fürdeni sz@rni, hajatmosni, enni stb.) nagy szopás
De volt sima éves heti agenda (névnapok, ünnepek stb.), azt nem én csináltam, az volt a jó, hogy megszerkesztették aztán közölték, hogy másik betűtípussal kell, nem azzal amivel szokták"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Meg lehet oldani, a második szöveg réteg legyen aktív, Ctrl+T, mozgasd az egérrel az első szöveghez, hogy a széléhez tapadjon, fent látsz 9 négyzetet, a középső fekete körülötte fehér ott kattint a szélső középső fehér négyzetre majd az X rublikába látható értékhez adj hozzá 45-öt és írd be.
A 9 négyzettel tudod beállítani, hogy mozgatásnál, méretezésnél mit vegyen referencia pontnak.
Tehát ha átméretezel valamit úgy hogy a jobb felső négyzet van bejelölve akkor balra és lefelé fog "nyúlni" az objektum.Vagy nem is kell odamozgatni, kijelölöd azt a szöveget amihez képest el akarod tolni 45px-el, megnézed a jobb szélének a pozícióját. Ehhez hozzá adsz 45-öt és a második réteg bal szélének beírod pozíció értéknek.
Új segédvonal View menü-New Guide
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest