Új hozzászólás Aktív témák

• general

addikt

válasz BonFire #20964 üzenetére

ember, olvasd már el sorban a hsz-okat mielőtt fröcsögsz itt ebben a minősíthetetlen stílusban, és egyébként először tanulj meg beszélni!! :(((

"a hiba nálam van, mert rosszul kérdeztem. ezzel eddig igen keveset foglalkoztam. leírom újra, mert azt tudom, hogy egy frissen beírt szöveget hogyan színezek utólag, más lenne a kérdésem, elnézést, ha rosszul fogalmaztam!"

kijavítottam magam, a kérdést illetőleg, mert valóban banális dolgot kérdeztem. ez van. fáradt voltam.
    azt szerettem volna megtudni, hogy a Csoportban lévő több réteget tudom-e egyszerre színezni!
    kicsit higgadj le és vegyél vissza a stílusból, mert az kiveri a biztosítékot!

"Én vagyok az az ember, aki elmagyarázza a funkcionális analfabétáknak videókban, hogy mit kell csinálni!"
    "Az ilyen behányásokat..."

nem kicsit nagy az arcod és még bunkó is vagy.
    ez persze azonnal minősít is, szóval inkább röhögök rajtad. (attól függetlenül, hogy a PS ismeretedet senki nem vonja kétségbe - bár nyilvánvalóan nem te vagy az egyetlen PS-ben jártas figura a világon, környéken -, de ez még nem jogosít fel ilyen lekezelő stílusra! egy inteligens ember nem mondogatja magáról, hogy milyen baszottul inteligens és ő tud mindent, mindenki más meg funkcionális analfabéta...)
    minimum elnézést kéne kérned, de az számodra nyilvánvalóan ismeretlen fogalom.
    a saját blogodon olyan stílusban beszélsz, ahogyan akarsz, ez itt nyilvános fórum.
    a témát befejeztem, nem pazarlom rád az időmet.

elnézést a többiektől, de kicsit elszakadt a cérna. :((

Új hozzászólás Aktív témák