- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
BonFire #20964 üzenetére
ember, olvasd már el sorban a hsz-okat mielőtt fröcsögsz itt ebben a minősíthetetlen stílusban, és egyébként először tanulj meg beszélni!!
"a hiba nálam van, mert rosszul kérdeztem. ezzel eddig igen keveset foglalkoztam. leírom újra, mert azt tudom, hogy egy frissen beírt szöveget hogyan színezek utólag, más lenne a kérdésem, elnézést, ha rosszul fogalmaztam!"
kijavítottam magam, a kérdést illetőleg, mert valóban banális dolgot kérdeztem. ez van. fáradt voltam.
azt szerettem volna megtudni, hogy a Csoportban lévő több réteget tudom-e egyszerre színezni!
kicsit higgadj le és vegyél vissza a stílusból, mert az kiveri a biztosítékot!"Én vagyok az az ember, aki elmagyarázza a funkcionális analfabétáknak videókban, hogy mit kell csinálni!"
"Az ilyen behányásokat..."nem kicsit nagy az arcod és még bunkó is vagy.
ez persze azonnal minősít is, szóval inkább röhögök rajtad. (attól függetlenül, hogy a PS ismeretedet senki nem vonja kétségbe - bár nyilvánvalóan nem te vagy az egyetlen PS-ben jártas figura avilágon, környéken -, de ez még nem jogosít fel ilyen lekezelő stílusra! egy inteligens ember nem mondogatja magáról, hogy milyen baszottul inteligens és ő tud mindent, mindenki más meg funkcionális analfabéta...)
minimum elnézést kéne kérned, de az számodra nyilvánvalóan ismeretlen fogalom.
a saját blogodon olyan stílusban beszélsz, ahogyan akarsz, ez itt nyilvános fórum.
a témát befejeztem, nem pazarlom rád az időmet.elnézést a többiektől, de kicsit elszakadt a cérna.
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!