Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3213) kuyarashi válasza BonFire (#3212) üzenetére


kuyarashi
őstag

Én egy 100%-ban szakmai kérdéssel indítottam, amire te "ráspam-eltél". Ez a 2. hozzászólásod pedig a 2. spamed volt, közben választ még mindig nem adtál. Ez a fórum is arra készült, hogy egymásnak segítsünk. Különben meg eleve halott itt az élet, nem hinném, hogy bárkinek a szemét szúrja, az egyébként teljesen ide illő, összesen 2 sorom.

Azért tettem fel itt is a kérdést, mert szoftverenként változik a helyzet. Nyugodtan köss bele, de képzeld, én, a "fórumgyilkos" még a Corel topikba is beírtam, ahol legalább felpezsdült egy pillanatra az élet. Ráadásul annyira kevesen járnak mindhárom topikba, hogy így próbáltam több emberhez eljutni. Leírom helyetted, hogy neked ne kelljen: micsoda egy önkényes csalást követtem el ezzel, atyaég'. Érdekes, hogy ismét csak a te szemedet szúrja ez. Az ilyen reakciókra általában frappáns, kedélycsillapító válasszal szoktam jönni, de most még (nálad) ez sem vált be. :D Te ezt élvezed esküszöm. :D

Az a spam, hogy te nem válaszolsz a kérdésre, csak mindenkibe belekötsz, de én általában nem szoktam neked ezért szólni, mert tudom, hogy mérges vagy a világra. Ha ilyen nagyot hibáztam és már teleszemeteltem az oldalt, akkor te miért nem privátban írtad meg nekem, ahelyett, hogy spam-elsz?
Arra a válasz, hogy akkor én ezt miért a közösbe írom, az az, hogy kb. 3 éve kijelentetted, hogy te a privátot nem olvasod... Ezzel arra kényszerítettél, hogy feleslegesen növeljem nem témába vágó tartalommal az üzenőfalat.

Ezt a reakciódat is figyelmen kívül hagyhattam volna, de ha már nem hagytál távolodni és muszáj volt válaszolnom, legalább duplán off-ba tettem az egészet, hogy minél kisebb legyen a lábnyomom. Remélem azért el tudod olvasni! (Max. PRT SCR > PS-ban Ctrl + V, stb. :D )

Számomra ez már vicces, de téged biztosan bosszant.
Remélem azért nem mérgesen indítod emiatt az évedet. Ne vegyél túl komolyan.

Még valami, csak hogy érdemlegeset is írjak ide.
Akinek Ctrl + C > Ctrl + V problémája adódik, mint nekem, az újratelepítés megoldoja a problémát.

[ Szerkesztve ]

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.