- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Én ma megvettem innen a legacy license kiváltására.
Nem egy korrekt banda. Miután kifizettem a PayPal-el és beaktiváltam mondom ránézek a banki appban a levonásra. Erre látom, hogy miután levonták a $15.97-et PayPal-el még megterheltek $4.30-al TAX jogcímen. Ez a checkoutnál nem volt feltüntetve, hogy az ár nem tartalmazza az ÁFÁT... -
-
fogselyem
senior tag
válasz
GoodSpeed #21 üzenetére
Battya!
Ugye NEM vettel S24 FEt!
Bementem a Polus Centerbe itt a Nagy Faluban (Budapest) es rarakattam vmi ocska uveget harom ezer penzert.
Nem igenylem a szipi-szupi meretre vagott, vagy (gyasz) keretes uveget zenes felarert, eleg nekem ha fedi a kijelzot oszt jol van.
Jo ez ide videkre kabat ala, Pesten meg ugyse nezik. -
patex1983
őstag
Szóval akkor az egyedüli előnye az ingyenesen használható dns címhez képest, hogy YouTube-on is szűr (még most éppen szűr, ismerjük a YouTube-ot, kézzel-lábbal azon van, hogy kiiktassa a reklámblokkolókat, szóval csak idő kérdése az AdGuard is)....
Valahogy ez nekem nem ér meg plusz kiadást.Szerk.: a dns beállítás is szűr app-okon belüli reklámokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vannak az ingyenes reklámblokkolók és van az Adguard for Windows, Adguard for Android melyek már fizetősek van évente...
- eBay
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows Insider Program
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Steam topic
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- 3DMark Night Raid eredmények (IGP-sek ide!)
- További aktív témák...