Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Őskoczka
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Egy maxtor diamon max 22 -es típusú 500gb -os merevlemez az egyik napról a másikra meghalt, bios -se látja. Kábel csere volt.
Olvastam neten, hogy ez egy típus hiba, méghozzá firmware hiba, amiben több maxtor és seagate hdd érintett. Garancia nincs már rá, de azért megpróbáltam felkeresni a gyártót, hogy ha már ekkora balf..., hogy hibás merevlemezeket dobnak piacra, akkor legalább ingyen mentsék le az adatokat, de a seagate oldalán egy e-mail címet sem találtam, végül a seagate support twitter oldalára írtam, ahonnan a seagate adatmentő honlapját linkelték. Itt sincs e-mail, csak telefonszám. Van külön szám "Czech Republic, Denmark, Hungary, Lithuania, Romania, Sweden and Rest of Eurozone " lakóinak, de eddig nem mertem felhívni, több okból sem: nem tudom mennyibe kerülne ez a hívás, és nem tudom milyen nyelven beszélnének velem. Angolt írásban jól értem, de kizárt hogy telefonon keresztül érteném, és mégkizártabb hogy tudnék érhetően beszélni.
Közben találtam DIY módszereket: [link] és [link]. Ezekről vélemény? Az elektronika kuka, így szerintem sokat nem vesztenék, ha megpróbálnám.
Bármi tipp, ötlet?
Előre is köszönöm!Szerk.:
A winyó adatai:
SN: 9QM2HYWH
PN: 9GT154-325
FW: MX15 (ez megfelel a seagate féle ST15 -tel)
STM3500320AS
500GB[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest