- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Egy maxtor diamon max 22 -es típusú 500gb -os merevlemez az egyik napról a másikra meghalt, bios -se látja. Kábel csere volt.
Olvastam neten, hogy ez egy típus hiba, méghozzá firmware hiba, amiben több maxtor és seagate hdd érintett. Garancia nincs már rá, de azért megpróbáltam felkeresni a gyártót, hogy ha már ekkora balf..., hogy hibás merevlemezeket dobnak piacra, akkor legalább ingyen mentsék le az adatokat, de a seagate oldalán egy e-mail címet sem találtam, végül a seagate support twitter oldalára írtam, ahonnan a seagate adatmentő honlapját linkelték. Itt sincs e-mail, csak telefonszám. Van külön szám "Czech Republic, Denmark, Hungary, Lithuania, Romania, Sweden and Rest of Eurozone " lakóinak, de eddig nem mertem felhívni, több okból sem: nem tudom mennyibe kerülne ez a hívás, és nem tudom milyen nyelven beszélnének velem. Angolt írásban jól értem, de kizárt hogy telefonon keresztül érteném, és mégkizártabb hogy tudnék érhetően beszélni.
Közben találtam DIY módszereket: [link] és [link]. Ezekről vélemény? Az elektronika kuka, így szerintem sokat nem vesztenék, ha megpróbálnám.
Bármi tipp, ötlet?
Előre is köszönöm!Szerk.:
A winyó adatai:
SN: 9QM2HYWH
PN: 9GT154-325
FW: MX15 (ez megfelel a seagate féle ST15 -tel)
STM3500320AS
500GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T700 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 12.400-11.800 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest