- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nekem más problémám van vele, de új topic helyett inkább itt kérek segítséget, már ha valaki tud segíteni.
A rendszerem: Win XP SP2, egy 500 GB-os winchester két partícióra van osztva: egy 10 gigáson van a rendszer, a fennmaradó 450+ gigán pedig adatok. A program az Acronis True Image 11 Home verzió.
A Secure Zone-ba készítettem mentést a 10 gigás rendszerpartícióról. Próbaképp helyre akartam állítani a Restore Startup Managerrel, de az az idióta azt írja ki, hogy csak teljes lemezt tud helyreállítani, ezért csak akkor megy a restore, ha törölheti a winchesteren lévő összes partíciót (gondolom, önmagát, vagyis a secure zone-t nem törli). Nem Snap Restore-t akartam csinálni, mert erről írja a manual, hogy az csak így megy.
Normálisak ennek a programnak a készítői? Nehogy már megsemmisüljön 480 GB adatom azon a partíción, amelynek semmi köze nincs az elmentett c: partícióhoz!
A kérdésem az, vajon létezik-e ennek a fosnak olyan verziója, amely tisztességesen hajlandó is működni és nem csak a felhasználót szopatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest