Új hozzászólás Aktív témák

• shtml

őstag

Nekem más problémám van vele, de új topic helyett inkább itt kérek segítséget, már ha valaki tud segíteni.

A rendszerem: Win XP SP2, egy 500 GB-os winchester két partícióra van osztva: egy 10 gigáson van a rendszer, a fennmaradó 450+ gigán pedig adatok. A program az Acronis True Image 11 Home verzió.

A Secure Zone-ba készítettem mentést a 10 gigás rendszerpartícióról. Próbaképp helyre akartam állítani a Restore Startup Managerrel, de az az idióta azt írja ki, hogy csak teljes lemezt tud helyreállítani, ezért csak akkor megy a restore, ha törölheti a winchesteren lévő összes partíciót (gondolom, önmagát, vagyis a secure zone-t nem törli). Nem Snap Restore-t akartam csinálni, mert erről írja a manual, hogy az csak így megy.

Normálisak ennek a programnak a készítői? Nehogy már megsemmisüljön 480 GB adatom azon a partíción, amelynek semmi köze nincs az elmentett c: partícióhoz!

A kérdésem az, vajon létezik-e ennek a fosnak olyan verziója, amely tisztességesen hajlandó is működni és nem csak a felhasználót szopatja?

Új hozzászólás Aktív témák