Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
ba3_2107 #24103 üzenetére
Hát ha az ati HD3200 van benne akkor az integrált ami azt jelenti hogy egyben van az alaplappal,ergó alaplap csere a megoldás.Fentebb írta a kolléga a megoldást
Márka szervízbe semmiképp sem vinném a helyedben mert attól gusztustalanabb lehúzást még nem láttam mint amit azok művelnek.Nekem néhány éve ilyen 100-120+áfá-ért cserélték volna az akkor 20e ft-os 9600mGT
A komplett gép nem ért már annyit ember
Aztán 25e-ből megvolt az új szállítással, új pasztával és 20 perces
kemény munkával amíg beleraktam.
-
Muerte
addikt
válasz
ba3_2107 #24101 üzenetére
Anno az enyémben is így szállt el a vga.Simán kikapcsoltam,normálisan leállt aztán nem indult másnap,bár nekem jelzett sípolással vmi kódot mikor elindítottam,de kép és bios nuku.Ha nem garis kiveheted a vga-t belőle és próbáld meg úgy indítani bejön-e a bios.HDD-t is meg lehetne nézni egy másik gépben,bár ha azt kiveszed akkor is a biosnak be kéne jönnie attól függetlenül,hogy a vinyó benne van-e vagy sem,úgyhogy ez biztos hardver gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest