Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Girmin93
tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Nekem Fn-el az volt a gond acer laptopnál,hogy a billentyűzet,hiába érintkezett pontosan,nem úgy érzékelte az Fn-t.
ha pontosan csatlakozott,akkor 1fn funkció se ment,ha kicsit kivolt jőve a baloldal,akkor csak némelyik fn funkció volt jó.ha pedig a jobb oldala a csatlakozónak nemvolt teljesen a helyén,úgy tökéletes,hogy miért fogalmam nincs,de hátha ilyesmi jellegű a problémád. -
Peak
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
akkor meg szépen fogod magad és elmész szakemberhez, aki TUDJA, hogy hogyan kell feltelepiteni a gépedet, nem logikus?
szarakodsz itt össze vissza, bénázol, fikázod a gépet, égeted itt magad...ha esetleg perforált vakbeled lesz, azt is magad próbáld "megoldani", jó?
jaj várj segitek perforált vakbél
-
Krike
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Azt nem tudom mennyire egészséges IDE módban használni a HDD-t, de gondolom nem az a natív.
VGA-nál szedd le a drivereket, amit felraktál, és rakd fel először az intel drivert, aztán fogja csak felismerni az Nvidia-t. Érdemes lehet a gyártók oldalairól leszedni a legfrissebb drivereket.Ugye WIN8-ról csináltál backup lemezeket a gyári progival, amit feltelepített először?
Az FN gombokhoz a Launch Manager-t kell letölteni, és telepíteni. Ugyanott találod, ahol a drivereket, csak az alkalmazások fülön.
-
Krike
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Akkor gondolkodjunk. Oprendszerrel vetted a gépet, vagy nélküle?
Ha oprendszerrel, akkor azt rakd fel, amivel vetted. Ha nélküle, akkor megnézted, hogy az általad választott rendszerhez minden támogatás adott?
Ha adott minden támgatás, akkor honnan szedted le a drivereket? Milyen sorrendben telepítetted? Tudod, először alaplapot tegyúk tisztába. A VGA külön kuriózum, pláne, ha NVidia, mivel azt a prociba integrált Intel HD-n keresztül látja a rendszer, tehát először az intel meghajtókat kell ráncba szedni. Nem kidobni kell, hanem logikusan végiggondolni, leküldeni egy sört, és szerintem másfél - két óra alatt van egy géped
Az FN használat megnt izgalmasabb, mert más a vezérlő progi WIN 7 alatt, mint WIN 8-al használva. Ennek utána kell nézni, bár már 2-3 esetben itt a fórumon is le lett írva a megoldás. Kb. november-december környéke. -
genius5000
tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
A Win 8 kompatibilitási módja sztem még jobban sikerült, mint a Win 7-é, eddig legalábbis nekem jobban szuperál. Elindul olyan is, ami Win 7-en nem indult el. De ne Off-oljuk tele a fórumot, sztem hiba volt (főleg recovery készítés előtt) csak úgy beleugrani az ismeretlenbe. Jobban jártál volna, ha biztonságba tartasz egy jól müködő rendszert.
Minden esetre, ha sikerült telefonon beszélni velük, kérlek, tapasztalatokat írd le, legalább lesz egy újabb kép az ACER supportról. Köszi

-
genius5000
tag
-
genius5000
tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Sajnos nem véletlenül adtak hozzá gyári WIN 8 at... Valószínű már arra van optimalizálva. Bár nem értem, miért cserélted le a Win 7 re? Start menü hiánytól eltekintve (ami ugye simán megoldható egy progival) szerintem gyorsabb a Win 8. az ablakos nézetet meg egyszerűen nem kell használni és kész. A közeljövőbe az új gépeknél, mint ahogy az XP-Vista váltás volt, ott se ment jópár gép egy ideig XP-n amihez Vistát v. Win 7 et adtak. Mert ez a fejlődés rendje

Valószínű későbbiekben valaki megcsinálja Win 7 es drivereket is, de ez persze nem 100%
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Milyen TV tunert vegyek?
- OLED monitor topic
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az FN használat megnt izgalmasabb, mert más a vezérlő progi WIN 7 alatt, mint WIN 8-al használva. Ennek utána kell nézni, bár már 2-3 esetben itt a fórumon is le lett írva a megoldás. Kb. november-december környéke.