- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
draco31 #35592 üzenetére
Igen, hiába a sorozatszám akkor se talál konkrétabban drivert
. Egyébként engem is folyamatosan próbára tesznek ezek a laptopok... minden nap látok újat
.
Igaz legjobban a sajátom szívatott meg... amit most használok. Felraktam rá a win10-et és folyamatosan kékhalálozott. Elkeseredtem elég rendesen mert most lehet visszaküldeni stb.... Utána 3 nap kutatás eredménye volt, hogy CTRL+S gombbal előjön a rejtett menü és ott AHCI-ra kell állítani -
Rinocerosz
őstag
válasz
draco31 #35589 üzenetére
Szia!
Szerintem a legjobb megoldás ha úgy telepítesz gépet ahogy régen csináltuk. Netkábel nélkül és a drivereket előre érdemes összeszedni egy pendrive-ra. A gpedit.msc-ben érdemes letiltani az illesztőprogram frissítését a Win updateban [link] . (Így az minden frissítést leszed kivéve a drivereket.) A drivereknél én inkább az Intel oldalát részesítettem előnybe az Aceréval szemben. Ugyan így az Nvidia drivernél is
. Utána pedig érdemes lehet a gyártói oldalon szétnézni, hogy mik kelhetnek még pluszba.
Sajnos azt tapaszaltam az én saját Acer gépemen, de számos Dell, Lenovo és HP gépen is, hogy a Windows Update nincs a helyzet magaslatán. Ezért érdemesebb inkább manuálisan feltenni a drivereket a fent említett metódus szerint. Ami viszont nagyobb baj, hogy a gyártók weboldalán található driverek is hát... szóval ez a ömlesztés ami van ez nagyon gáz.
Tartozik egy gép nevéhez vagy 8db laptop alsótól a felső kategóriáig és akkor annak az összes drivere ott van... te meg találd ki melyik a jó. Gyártói driver frissítők meg minden megtalálnak csak a hiányzó drivert nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest