Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

- 

LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

lujoman
csendes tag
válasz

globecom

üzenetére
						vinyó ciripelés
El kell keserítselek, hogy nem a kevés RAM miatt ciripel a vinyó. Nekem is ugyanezt csinálta. Vettem bele +1G-t, ugyanaz maradt a helyzet. Mind1, azért nem árt a plusz memó. Már ki is kapcsoltam a swapet, így az kizárva. Külföldi fórumokon más géptípusoknál is panaszkodtak ilyenre, és végső soron a HDD-t okolták. Sokak szerint (szerintem is) nem tesz jó a vinyónak. Lehet, hogy a HDD gyártó így akarja hamar cseréltetni az eladott vinyókat.... grrrr...
Na mind1. Amit már előttem is mondtak, az NHC 2.0 pre 06 most a legújabb. A HDD bizgeráló lapon (miután .Net Frameworköstül feltetted az NHC-t) állítsd be ezt:

Tapasztalat: Készenléti mód és hibernálás után a gépet felébresztve az NHC gyakran exitál, vagy csak nem teszi a dolgát. Újra kell indítani.
Sajna nem találtam olyan progit, ami az eMpoweringhez hasonlóan ki-be kapcsolgatná a hw-t, márpedig anélkül nem lehet sokmindent állítgatni, pedig van értele akku élettartam szempontjából, hidd el.
Még vmi: Szintén modnjuk hibernálás után ha nem kapcsol be a wifi a gombra, szintén kell az emPowering, illetve van úgy, hogy azzal látszólag bekapcsoltad, de mégsem csatizik semmihez. Jelenség felismerése: Wifi ikon, kártya tulajdonságait behívod, s ha nincs meg középen a Vezeték nélküli hálózatok lapfül, akkor hiába villog a wifid.
Megoldás: Behívod a szolgáltatás kezelő programot, és újraindítod a Konfiguráció mentes vezeték nélküli hálózatok szolgáltatást
 - 

icon
senior tag
válasz

globecom

üzenetére
						Nekem is ilyen notim van, de én úgy indítottam, hogy + 1GByte ram... az itt sokat emlegetett Notebook Hardware Control progit használom (Google a barátunk).
Az az igazság, hogy a perifériák ki-bekapcsolása nem igazán érdekelt, ritka eset az, amikor csak akksiról használom a cumót. De pl. én nyugodtan használom ágyban is, mert hűtőpadon van, így nem főzöm meg.
a vinyó ciripelése valószínűleg swappelés miatt van, 512 ramnál - videómemóra szerintem törvényszerű
 - 

lujoman
csendes tag
válasz

globecom

üzenetére
						Acer Aspire 3055
Hello! Nekem synaptics driverrel megy, ami a hozzá adott cd-ről van. A scroll sáv miatt egy percig se aggódj, mert ha a synaptics drivert normálisan felrakod, akkor beállítható, hogy a touchpad széleit sömörgetve scrollozhass. ergo van scroll sávod, csak a touchpadon belül. A synaptics driver elég okos, számos más funkció van még benne.
A 4way görgetőgomb is megy vele. A global acer honlapról is túrhatsz friss drivereket. Nekem a wifit kellett onann telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Kuponkunyeráló
 - Call of Duty: Black Ops 7
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - World of Tanks - MMO
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
 - X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő