Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Neked ha jól olvastam egy 7000M szaladgál a kasztni alatt, nekem viszont 8400M-G kártya van benne, ami a 7000-shez képest izmosabb. GTA IV teljesen alap grafikán a játszható 20fps-t hozza, de ez csak nagy effekteknél van, egyébként 25 korul van ha nincs igényes effekt. És akkor ez egy olyan game ami elég komoly gamer gépeket megfektet
Ha kicsit húzom a kártyát még több fps elérhetö, de természetesen ilyenkor a gép felsö része szinte izzik
Igaz nem játszom vele sokat (értsd heti 2-5 óra) de eddig nem okozott csalódást, bár nem is ilyen célból vettem. Tudom hogy nem gamer noti, hiszen ilyen graf. kártyával vicces lenne annak titulálni de a 3-4 évvel ezelotti gamek vígan szaladgálnak rajta, némely full grafikán, és a mostaniak is néhány kivételével, de alap grafikán játszhatóak.
Egyébként pedig:
- AMD Athlon 64 x2 TK-57 1.9 Ghz
- nVidia GeForce 8400M-G 256Mb + a memóriából még 512-t tud magának szakítani
- 4 Gb DDR2 Ram
- 320Gb HDD(a ram alapból 1Gb a HDD 160 volt benne)
hanee: (lassan már a kézzel írást is elfelejtem )
A múltkor erösen összpontositanom kellett hogy is van az írott F betü

-
hanee
senior tag
Szia!
Ez szerintem biztos megszokás kérdése
Én pl. már nem tudok rendesen gépelni sem asztali gépen, a munkahelyemen is notin írok, meg itthon is.. meg mindenhol (lassan már a kézzel írást is elfelejtem
)Az aláírásom aktuális még, de nem számítók be semmit, csak kp-ért adom el

hanee
-
hanee
senior tag
Szia!
A notebook-piac az ilyen, bár azért most már elég jó áron kaphatók notebookok és netbookok, még mindig igaz, hogy ugyanaz a teljesítmény asztali gépben jóval olcsóbb.. viszont manapság már szerintem relatíve nem kell akkora teljesítmény, mert a legtöbb ember a munkájához szövegszerkesztőket, képszerkesztőket, stb. használ, ami elfut egy gyengébb notin is, nem kell hozzá erőmű..
hanee
-
hanee
senior tag
Sajnos ezt sokan előre sem látják be, nem egy, nem két ember van itt a PH-n, aki játékra ilyen szép hangzatos hardverekkel szerelt notebookot szeretne venni, mert azt gondolja mindenki, hogy azt tudja, mint egy hasonló, asztali..
Én például most döbbenten tapasztalom, hogy a kis 1,6-os Atom procis MSI Wind tudja azt, mint a 2,00 GHz-es dual procis Acerem.. kis túlzással, de így van.hanee
-
Nunder
őstag
Mint írtam ez csak egy viszonyítási alap szóval ha azt írja ki, hogy a recommended is megvan az még nem azt jelenti, hogy biztosan megy is úgy, mivel az egyéb hardver és szoftverkomponensek is befolyásolják. RAM-ot meg ki lehet venni és a frekiállítással is szórakoztak már jópáran szóval sztem keresgess egy kicsit a totyikban

-
Blue@X
senior tag
Igen visszabutitja a gyengébbik RAM-ra, vagy a maximálisan támogatott Mhz-re (alaplap és CPU függő)
Ha mindet kicseréled, akkor ha az alaplapod támogatja a 667Mhz-t nagyobbat, és a CPU-d FSB-je is nagyobb 533Mhz-nél, akkor nagyobb Mhz-en mennek, feltéve hogy a RAM is 533Mhz-nél gyorsabb.
Igen, 533Mhz és 1066Mhz között már sebességben lényeges különbség mutatkozik intenzív használatkor, meg a VGA-nak is ilyenkor (ha integrált), nagyobb sebességen megy a "VRAM"-ja(persze ez nem dedikált VRAM, hanem a központi RAM-ból lecsípet memória).
Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha kicsit húzom a kártyát még több fps elérhetö, de természetesen ilyenkor a gép felsö része szinte izzik