- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
teptep #35680 üzenetére
Nos végigmentem a lépéseken, pontosan követve az útmutatót, és tádááámm...
Nem megy.
A telepítő működik, az Acer honlapjáról töltött IRST driverek viszont láthatóan nem kompatibilisek a számítógép hardverével(!), legalábbis erre enged következtetni, hogy a load-olható driverek eltűnnek, ha bepipálom a "csak kompatibilis" lehetőséget. De különben teljesen mindegy, a nem kompatibilis listából választva némi gondolkodás után ugyanúgy visszatér a "nem találtunk meghajtót" üzenet.
Ennyit erről.Remélem, most már világosabb, miért várom el egy gyártótól, hogy ezt ő oldja meg, és ne a vásárlónak kelljen.
-
válasz
teptep #35680 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Így fogok eljárni.
Ugyanakkor már elnézést, de végképp nem tudok egyetérteni a leírtakkal, amennyiben:
1. NEM akarok újravásárolni egy terméket, amit már megvettem. Az, hogy szándékosan nehezítik a win installt, ha nem fizetek külön nekik is érte, nem egyéb, mint szimpla köcsög lehúzás. Pont.
2. Nem akarok szervíznek fizetni valamiért, aminek simán kellene mennie minden, kicsit is normális minőségű terméksupport esetében. Mint ahogy pl. az asztali gépemre is fölment.
3. Nem akarok Pistikét keresni, különben is, én vagyok a Pistike a családban. :-) Csak ilyen ordas hülyeséget elképzelni sem tudtam, hogy így adnak el több százezres termékeket. Szégyen.
4. A gyártó szidalmazása teljesen megérdemelt, sőt: szerintem egy csoportos pert is megérne a dolog simán. Arra pl. az EU-ban külön törvény figyel, hogy ne kelljen a default browsereket keresgélned, hanem ajánlja föl a windows, melyiket akarod használni, de ahhoz, hogy beüzelemjek egy laptopot, hány lépést is kellene megtennem? Ötöt? Mert nem hajlandók megoldani, hogy egy win install default lássa a meghajtót a gépben? Ugyan már... Fölösleges védeni a védhetetlent, ez teljességgel elfogadhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest