- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
Konkréten ez hogy működik?
T-kom-os vásárlás,bár gondolom ez mindegy-az acer-nél kell jelezni a problémát és ott kérni hogy itt javítsák?
vidéki vagyok,az asus-nál háztól házig szerviz volt itt nem tudom hogy működik.
Úgy nézem hogy itt is úgy megy[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
PROTRON
addikt
Jaja, a fizikát nem nagyon lehet átverni, még akkor sem ha lefaknewsozzák.
Anno én is hülye voltam hogy garancia alatt nem vittem be hozzátok, pedig mammut mellett laktam...csak gari idő után fél évvel a venti haragos lett és csak akkoriban vettem észre hogy amúgy is melegszik a kis aspire 5755g játékok alatt, szal akkor rajtatok keresztül rendeltem az átdolgozott revívziójú hűtőegységből ventivel.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Horgász topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest