Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frodo
csendes tag
Hi!
Nem tudom, hogy mennyire elterjedt, hogy az Acer gépek fagynak nagy terhelésnél, vagy sem, de az enyém az nem fagyott még ki soha
Az 5920 és 5920G között semmi különbség sincs (szerintem), csak máshogy írják. Azért minden féle képpen nézd meg a gép specifikációját! Általában 160 GB HDDvel lehet kapni (most láttam előszőr 250 GB-os változatot kishazánkban. A proci T7100, vagy T7300, mindegyikben 2 GB ram csücsül és 8600M GT GPU-val szerelik őket, ezen kívűl még 1 GB Turbo Memoryt gyömöszölnek bele :-9
Szóval alapvetően 3 konfiggal találkoztam eddig T7100, 160 GB HDD, 2 GB Ram + 1 GB TM, 8600M GT
T7300, 160 GB HDD, 2 GB ram + 1 GB TM, 8600M GT
T7300 250 GB HDD, 2 GB ram + 1 GB TM, 8600M GT
Most a 250 GB-os változatot is megkaphatod 340e alatt
+garibővítés (erősen ajánlott)
A TV-tuner nem beépített, úgy vettem külön egy Avermedia AverTV Hybrid+FM Volar -ez egy USB-s kütyü, mint egy pen drive. Távirányítós, sztereó TV és rádió, analóg és digitális jelek fogadására is képes, valamint lehet vele külső eszközökről is rögzíteni anyagot
Nagyon okos kis gép!
[link]
itt egy teszt: [link]
[link] -itt az értékelésnél hasznos infókat találhatsz a tunerről (NdF) néven oda is beírkáltam a tapasztalataimat
A noti hangja viszonylag szépen szól, de azért ne várj tőle túl sokat, hiszen ebben bolha nagyságú hangszórók vannak. A nagy dolby home theater meg virtual surround reklámkampány után mikor előszőr meghallottam a hangját meg sem tudtam szólalni a döbbenettől... Na jó mondjuk otthon nekem is rendes 5.1-es hangrendszerem van, nem is tudom miért vártam hasonlót
Amúgy gyorsan szokható, mivel ezen nézem a TV-t is, meg filmeket most már kezd tetszeni a dolog
Eddig nem sok notit hallottam, de azoknak talán egy picit jobban doboz hangjuk volt, azért ne számíts túl sokra! 5.1-et max digitális rendszer esetén tudsz rákötni, ha analóg 5.1-es rendszered van, akkor az szívás, sajna én így jártam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest