Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frodo

csendes tag

válasz Noobi #2677 üzenetére

Hi!
    Nem tudom, hogy mennyire elterjedt, hogy az Acer gépek fagynak nagy terhelésnél, vagy sem, de az enyém az nem fagyott még ki soha :)
    Az 5920 és 5920G között semmi különbség sincs (szerintem), csak máshogy írják. Azért minden féle képpen nézd meg a gép specifikációját! Általában 160 GB HDDvel lehet kapni (most láttam előszőr 250 GB-os változatot kishazánkban. A proci T7100, vagy T7300, mindegyikben 2 GB ram csücsül és 8600M GT GPU-val szerelik őket, ezen kívűl még 1 GB Turbo Memoryt gyömöszölnek bele :-9
    Szóval alapvetően 3 konfiggal találkoztam eddig T7100, 160 GB HDD, 2 GB Ram + 1 GB TM, 8600M GT

T7300, 160 GB HDD, 2 GB ram + 1 GB TM, 8600M GT

T7300 250 GB HDD, 2 GB ram + 1 GB TM, 8600M GT
    Most a 250 GB-os változatot is megkaphatod 340e alatt :) +garibővítés (erősen ajánlott)

A TV-tuner nem beépített, úgy vettem külön egy Avermedia AverTV Hybrid+FM Volar -ez egy USB-s kütyü, mint egy pen drive. Távirányítós, sztereó TV és rádió, analóg és digitális jelek fogadására is képes, valamint lehet vele külső eszközökről is rögzíteni anyagot :)
    Nagyon okos kis gép!

[link]

itt egy teszt: [link]

[link] -itt az értékelésnél hasznos infókat találhatsz a tunerről (NdF) néven oda is beírkáltam a tapasztalataimat :)

A noti hangja viszonylag szépen szól, de azért ne várj tőle túl sokat, hiszen ebben bolha nagyságú hangszórók vannak. A nagy dolby home theater meg virtual surround reklámkampány után mikor előszőr meghallottam a hangját meg sem tudtam szólalni a döbbenettől... Na jó mondjuk otthon nekem is rendes 5.1-es hangrendszerem van, nem is tudom miért vártam hasonlót :)
    Amúgy gyorsan szokható, mivel ezen nézem a TV-t is, meg filmeket most már kezd tetszeni a dolog :) Eddig nem sok notit hallottam, de azoknak talán egy picit jobban doboz hangjuk volt, azért ne számíts túl sokra! 5.1-et max digitális rendszer esetén tudsz rákötni, ha analóg 5.1-es rendszered van, akkor az szívás, sajna én így jártam...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés