Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
válasz
Muki94 #25690 üzenetére
Én arra gondolok, hogy amikor nem volt diver, (teljesen értelemszerűen) nem volt se scroll, se multi-touch, se FN műveletkijelzés (amikor írja a kijelző, hogy pl. feljebb veszed a hangerőt, vagy le, stb).
1 driver mellett már lett scroll, meg multitouch, de nem volt FN kijelzés.
Ha letöröltem a drivert, és feltettem a másikat, akkor meg nem volt semmi, mintha nem lenne driver.
Így feltettem mindkét driver, (Elantec és Synaptic) és akkor lett minden, azóta használom egészségesen, nem akadnak össze.
Amúgy - lehet hogy tévedek, de nekem az jött le ebből a driveres dologból, hogy - ezek a driver nevek szerintem nem az eszköz típusai, hanem a driver gyártó nevek, és mindegyik más és más funkciókkal látja el az eszközt. Példának okáért az egeres. Lehet hogy az egyik konkrétan csak a driver, hogy lássa a rendszer, ha valamiért ne tenné, és a másik meg adja a plussz funkciókat.. De sok lehetőség nincs, ki kell próbálni, hogy kinek mi jön be.
Pl. Az előzőekben valakinek volt valakinek problémája webkamerával. Én konkrétan nem tettem fel drivert, de mégis tudom használni mindenhol.És csak annyit ír ki, hogy 1.3M HD WebCam
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest