Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OverKiller

tag

válasz Muki94 #25690 üzenetére

Én arra gondolok, hogy amikor nem volt diver, (teljesen értelemszerűen) nem volt se scroll, se multi-touch, se FN műveletkijelzés (amikor írja a kijelző, hogy pl. feljebb veszed a hangerőt, vagy le, stb).
    1 driver mellett már lett scroll, meg multitouch, de nem volt FN kijelzés.
    Ha letöröltem a drivert, és feltettem a másikat, akkor meg nem volt semmi, mintha nem lenne driver.
    Így feltettem mindkét driver, (Elantec és Synaptic) és akkor lett minden, azóta használom egészségesen, nem akadnak össze.
    Amúgy - lehet hogy tévedek, de nekem az jött le ebből a driveres dologból, hogy - ezek a driver nevek szerintem nem az eszköz típusai, hanem a driver gyártó nevek, és mindegyik más és más funkciókkal látja el az eszközt. Példának okáért az egeres. Lehet hogy az egyik konkrétan csak a driver, hogy lássa a rendszer, ha valamiért ne tenné, és a másik meg adja a plussz funkciókat.. De sok lehetőség nincs, ki kell próbálni, hogy kinek mi jön be. :))
    Pl. Az előzőekben valakinek volt valakinek problémája webkamerával. Én konkrétan nem tettem fel drivert, de mégis tudom használni mindenhol. :) És csak annyit ír ki, hogy 1.3M HD WebCam :)

Új hozzászólás Aktív témák