- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exor
tag
Köszi az infot, viszont egy igen érdekes dolog történt.
Miután kb. egész nap nem tudtam használni, a fentebb említett hibajelenség miatt, és biosban sem látta a hdd-t, úgy volt, hogy kapok kölcsön hdd-t, el kezdtem szétszedni, de közbe el kellett mennem, kiderült mégse kapok stb. lényegtelen, megjövök este, visszacsavarozom, az alját, mondom még1 próba hátha valami változott, erre.. elindul, látszólag tökéletesen, mintha semmi baja sem lett volna. gyorsan lementettem róla ami kell, azóta is megy, de ilyenkor mivan? Úgy értem, ha pl. elküldtem volna gariztatni ott meg azt mondják, hogy semmi baja.. legalább ami fontos azt most lementettem, de furcsa, hogy egyik pillanatról a másikra elszáll.. megse nyikkan a hdd, aztán meg hirtelen jó lesz. HDD sentinel szerint a kondíció 100% a teljesítmény is, és azt írja a merevlemez állapota hibátlan.Most akkor mit kellene tennem, van valami program amivel ki lehet deríteni, hogy mi lehetett a baja? Vagy van köze ahhoz, hogy elkezdtem szétszedni, majd összeraktam? de gyakorlatilag nem is vettem ki a hdd-t mert el kellett mennem, csak elkezdtem kicsavarozni. Lehetett a csatlakozással valami probléma?(mostanában elég sokat hordoztam de nem volt kitéve erős rázkódásnak vagy ütésnek vagy bármi ilyesmi)
Új hozzászólás Aktív témák
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest