Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Dzsiforsz #14446 üzenetére

Amit linkeltél, abban ati vga van az intel proci mellett és ilyen nagyon ritkán fordul elő ebben a sorozatban, én egy órát szenvedtem míg találtam ilyen modellt. Ugyanakkor létezik, a média marktban szintén ezzel az árral árulják ezt a notit, tehát t4200 proci, 2gb ram, ati 4570, elég jó ajánlatnak tűnt, majdnem beleugrottam. A kijelzője is led-es technológiájú, magán a gépen lévő matricát néztem, nem az áruház kiírását, ők ugyanis szintén azt hitték hogy ebben sem ati van (hanem az integrált geforce) és a hirdetőújságjukban rosszul volt kiírva és a gép alá szintén, majd másnap kicserélték a gép alatti leírást immár ati vga-val..Érdekes hogy ennyire megy a kavarás, pl ipon-ban is geforce-ot írnak ugyanazon a modelljelzés alatt mint amit belinkeltél. :F

Kérdés hogy a jobb proci és a kijelző újabb technológiája meg-e ér +25-30 ezret a legolcsóbban kapható amd-s 5536g-hez képest. Ugyanakkor 5536-osból a bővített 3 gigás és 320gb-os hdd-s változat 136 ezer forintért is fellelhető, így én úgy gondolom most ez a változat a nyerő. Kijelzőben engem nem nyűgözött le a led-es féle, mellette lévő notikhoz képest nem nyújtott első látásra kivehető többletet. Esetleg ha az intel proci jóval kevesebbet fogyaszt akkor talán elgondolkodtató.

• 3DFan

aktív tag

válasz Dzsiforsz #14446 üzenetére

Nem egészen. Valahogy nincs bizalmam a webáruházakhoz, ezért szaküzletben vettem, emiatt drágább is volt arányaiban. A memó 2 GB benne, meg a vinyó 250 GB, az ár ua.. Viszont azok az órajel értékek a VGA-nál amiket olvastam neten meg amit az everest kiírt köszönőviszonyban sincsenek egymással.

Új hozzászólás Aktív témák