Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Üdv mindenkinek!
2009 nyarán vettem egy Acer Aspire 5536g típusú gépet az Iponból, aminek a garanciáját később kibővítettem három évre, így idén augusztusig elvileg fedezve van. Mivel most netbookra váltottam, szeretném eladni a masinát, azonban előtte jó lenne, ha ránézne a szerviz is, ugyanis akad egy-két hibája: a mikrofon nagyon halk, talán eltömődött, a DVD olvasó pedig iszonyatosan hangos, és nem nagyon szereti az eredeti lemezeket sem (nem egy filmet meg is karcolt, játékokat abszolút nem olvas). Az írott lemezeket ugyan beolvassa, de annyira hangosan pörög, hogy élvezhetetlen filmezni, mivel nem lehet hallani semmit sem a zajtól.
A garanciaintézéssel kapcsolatban kérnék segítséget. Hogy megy az egész folyamat? Mennyi idő alatt tennék rendbe? Mennyire emberbarát az Acer szervize? Hogy kell bejelentenem az igényemet?
Reggel egyébként elfüstölt a töltőm, így azt nem tudom beküldeni a géppel együtt. Ez nem gáz ugye? Ha jól tudom a töltőre és az akkura amúgy sem érvényes a gari.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest