Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete boldog tulaja vagyok egy Acer Aspire 3103-asnak. Most nem tudom mi a kód vége, de a proci sempron 3400, 512 DDR, 60 Gb HDD és 15,4-es kijelző (16:9), Xpress X1100. A gond a következő: windows XP SP2 az oprendszer, továbbá feltettem minden drivert amit az acer.hu-ról elérhető support oldalról letölthető. Minden simán megy, DE....
A windows ablakainak szürke részeinél imitt-amott halványabb-sötétebb szürke négyzetek jelennek meg foltokban (Pl. explorer tetején, outlooknál, beállítási ablakoknál). Általában ezeket csak az ablakok szürke részeinél tapasztalom, színes alkalmazásokkor soha. Ez driveres vagy hardveres hiba lehet???Ja, egyébként biost is frissítettem 2.4 esre. Futtattam már pixelhiba tesztelő progikat, de ott sem jött elő ez a hiba.
A másik pedig, hogy hiába állítom 128-ra a videókártya memóját a biosban, a control center és az everest szerint mindig 64-et kajál. Ez mitől van?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Motoros topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest