- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
Az a baj hogy ez egy bemutató teremben mutat jól. Otthon a szoba sarkába húzva már nem annyira csábító. Ráadásul azt sem értem hogy miért egy jó pár éves konfig hajtja meg. Nem is emlékszem mikor volt a gépemben 1080-as kártya de szerintem 6-7 éve. Hoznak egy szuper és tényleg egyedül álló vázat egy 7 éves géppel meghajtva. Nem is értem, de tényleg. Nem tudom hogy a 1080 párja most mi teljesítményben (kb 3060-ra tippelek) de legalább abból raktak volna bele, hogy legalább ne legyen annyira öregecskének tűnő a vas
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
Azért ennyire nem nézem le. De ez tényleg nem mindenhova fér vagy mutat jól. Legalább 20n méteres szoba közepén már okés. Engem a gyenge hardver része lepett meg. A gép része alig ér valamit, a "trón" maga meg jó indulattal is csak pár százezret a különlegessége miatt. A monitor vagy monitorok érhetnek valamit, de azokat nem látom feltűntve, hogy hány darab meg a pontos típusukat...
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
-
Sz.L.
aktív tag
-
nexplo
őstag
Skacok most figyeltem csak fel erre:
Ezt írják:
A csomagban található Predator Orion 9000 eredeti ára bruttó 1.099.900 Ft.
Egy rövid bemutatása pedig:
Intel Core i7 8700K
64 GB DDR4 memória
2 TB HDD + 256 GB SSD
2 x Nvidia Geforce GTX 1080 Ti 11GBHogy jön ki a 1.1M ár? Ez valami vicc
A váz jópofa, de a gép része hogy is fogalmazzak, nem egy mai vas
-
nexplo
őstag
-
nexplo
őstag
Igen ez kicsit kattintasvadasz mondat volt. Nem ertettem elso korben hogy mire irtad, mea culpa
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
-
nexplo
őstag
Ez nem lottó. Itt vásárolsz olyan áron amit te adsz meg. Vagy inkább úgy mondanám hogy addig mész el ameddig akarod. Ide nem szerencse kell
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Lol, kb "ugyanannyira némi" szerencsével a világ összes lottóján is nyerhetsz. Ugyanazon a héten.
-
nexplo
őstag
-
Rayyy
senior tag
-
Rayyy
senior tag
A tájtül imidzsről aszittem', hogy valami idióta sisak. De kiderült, hogy csak egy idióta szék.
(Persze csak irigy vagyok. Meg poor boomer noob.) -
Sz.L.
aktív tag
-
GreatL
őstag
-
shaddam
aktív tag
Venném csak hova rakjam
-
Sz.L.
aktív tag
-
GreatL
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha lenne felesleges 50k-m....
(meg mellé még fél milka
)Amúgy emlékszik valaki, hogy az előző licitáláskor ennek elődje végül mennyiért ment el?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet OFF topik
- ASUS ROG Ally
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként nem is tudom, hogy kereskedelmi forgalomban kapható-e hasonló?! Majd ránézek, hátha lesz féláron!
Monitorral együtt olyan 300K-t adtam volna a vázért. Annál sajnos sokkal többet nem ér