Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Ennek nem kellett volna külön topic, pont belefért volna a kis történeted az Acer notebookok gyűjtőbe. Zártam.
-
kisninja
őstag
Illetve itt aceres topic.
-
Winner_hun
félisten
Notebook, PC szekcióban kéne érdeklődnöd

-
nemmate
csendes tag
Vettem egy acer aspire notit és képzeljétek milyen kis buta a gép.
Azzal kezdődött a műsorozása, hogy egyszercsak magától kikapcsolt - ekkor még - számomra érthetetlen okból.
Na, gondoltam, ez csak túlmelegedés lehet, így feltettem az asztalra az ágytakaróról.
Meleg volt a takaró, így gondoltam, megoldottam a problémát. Már épp büszke voltam magamra, mekkora informatikus vok jogász létemre, amikor megint megadta magát a kis szemét.
Hát ennek a fele sem tréfa, mert elveszett 1 halom teszveszes aukcióm, mert ugye a backup mentes élet a gondtalan élet...
Gondoltam most kiszúrok vele, teszek fel egy cpu hőmérséklet figyelő progit.
Meg is tettem. Ekkor nem jött elő a hiba. Megoldottam ismét - gondoltam én!, de persze elmentem a boltba és mire visszajöttem a gép készenléti módban volt (win xp profi).
Felkeletettem álmából és elkezdem dolgozni tovább. 1 perc telt el és megint meghalt.
Röhej - gondoltam - az új középkategóriás gépen 2 naposan haldoklik.
Először windowsra tippeltem, de hirtelen bevillant, hogy a leállás mindig azután következett be, hogy a gépet visszahoztam készenlétiből.
Na és itt jön a bő lére eresztett story csattanója.
Tényleg a készenléti állapot okozta a problémát - közvetetten.
A gond az volt, hogy a gép mikor felkelt készenléti álmából és elkezdte melegíteni a sok 1-es meg 0 a processzort - ugye a hőfok kúszott fel elég gyorsan - A CPU HŰTŐ NEM KAPCSOLT BE!
Készenléti előtt hűtött tökéletesen, ha megjárta a tetszhalál készenlétit, akkor nem.
Megoldottam egy progival a dolgot, ami magától indítja a hűvőket ha a cpu elér egy bizonyos hőmérsékletet. Ezzel kipipálva, de azért csak betoltam a biciklit az üzletbe ahol vettem a géppel együtt. Okosan kikapcsoltam a progit először, mondják meg ők mi a baj.
Erre a nagyokosok mondták, hogy ez szériahiba ennél a szériánál, de nem tudnak vele mit kezdeni, mert nincs meg a megoldás, de vissza tudják küldeni vhova gariban megcsinálni.
Mondom gól, kár, hogy nem én dolgozok ilyen helyen, mert hülyeséget beszélni én is tudok, ráadásul még fizetnek is érte.
Kérték, hogy hagyjam ott a gépet és 30 napon belül helyrehozzák...Pfffff....erre elárultam nekik a solution-t. Meglepett fejet vágtak, de nem hinném, hogy ők ne tudták volna azt amit én, csak ugye eladtak még 1 gépet még 1 hülyének, így ők pénzüknél voltak, a végfelhasználó meg kutyátse!Ahogy utánanéztem a neten, az aspire tulajok nagy része ezen a problémán sír az első 2 napban, aztán rájönnek a megoldásra.
Várom a véleményeiteket arról, hogy egy ekkora gyártól, mint az acer, a nagykerek, vmint a kiskerek, hogy jönnek ahhoz, hogy tudottan szar dolgot adnak el 200K-ért egy nyomorult tudatlannak!?
Bocs, hogy hosszú lett, de szerintem tanulságos!
Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- OLED TV topic
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest