Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
lordring
üzenetére
az a helyzet, hogy magam sem értem, miért, de a két <null> mező esetében különböző feltételt köll megadni. sajna hiába küldöm át az én verziómat, mer' én már importáltam a táblákat excelből, nálad emiatt más jöhet ki.
én azt csináltam, hogy a két eredeti táblára külön-külön kipróbáltam, melyik a jó feltétel: isnull(), isempty() függvények vagy a mező='''' feltétel. neked is csak ezt tudom tanácsolni, főleg a cikkszám tábla esetében fontos, mer' a három feltétel, ill. függvény más-más eredményt ad. lehet, hogy az egyikkel kihozza az <üres> értékeket, a másikkal meg nem. ha megtalálod, melyik adja ki az üreseket, azt köll használni az eredeti lekérdezésben is.
nálam a fenti lekérdezés hozott jó eredményt (az OR után -> (trim(Promotion.Grade)='''' And isnull(cikkszám.F3)) ).
(szerk: ezt már a mai 2. mééledre írt válasznak szántam)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest