- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
ennek a dátumos megoldásnak nem látom a nagyobb biztonságát, mint a normál számlálónak. ha a 148-as user pont egy másodperccel (illetve egységnyi idővel) később OK-zza a rekordot, mint a 147-es, akkor megen' összegabalyodnak a cuccok. a now() függvénnyel mindig lehetnek ilyen gondok, ez sztem semmivel nem jobb, mint a számlálós ID. arról nem is beszélve, hogy az ID kiosztást nem gondolnám ennyire bonyolítani, mer' ez csak újabb hibalehetőség.
szerk: upsz, jól félreértettem, write-only üzemmód.
ez a konkatenált megoldás kissé pazarló, nem? 8+4+3 karakteren kellene tárolni minimum, ha jól értem 
én továbbra is a usereknek elkülönített range-t javallanám, az tényleg tuti(nak tűnik), és elég neki 9-10 számjegy bőven. igaz, az adatbázis átalakítása nehézkesebbnek tűnhet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hobby elektronika
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez a konkatenált megoldás kissé pazarló, nem? 8+4+3 karakteren kellene tárolni minimum, ha jól értem