Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boszizsu
tag
''hogy lehet belehajszolni egy nőt a gyerek megszülésébe, ha már ott elbukik a dolog, hogy nem is akar gyereket -> ergo ha nem akarja, nem ÚGY bujik ágyba''
Korábban már írtam egy hasonló korú sihedernek, hogy ez ügyben nőpárti vagyok, tehát nem is fogok finoman fogalmazni.
Szal a fogamzásgátlás általában normálisan ott kezdődik, hogy MINDKETTŐ beleegyezésével történik az aktus, MINDKETTŐ odafigyelése kell a fogamzás megakadályozásához. Na valahol ez az a rész, ahol a pasi rendszeresen elveszti a fonalat. És nem tesz az ügyben semmit, aztán meg még a felelősséget is a nő nyakába akasztja gyerekestül, döntésestül.
Aztán csak néz, hogy mért szülted meg, ha nem akartad, vagy mért nem szülted meg, ha meg akartad, vagy mért vetetted el, nekem mindegy lett volna. Engem ne hibáztass, vagy éppen ellenkezőleg: persze, mindennek én vagyok az oka. (ez volt az előítélet
)
Jegyezd meg, hogy a nő két dologért képes bármire: hogy legyen gyereke és hogy ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)