Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
boszizsu
tag
Bernardo20: Valóban lehetnek olyan élethelyzetek, amikor nincs más megoldás, mert életkor, életlehetőségek nem tesznek lehetővé döntéseket.
Amikor én a kisfiammal várandós lettem, akkor már látszott, hogy egy halódó házasságban fogant. Ott volt már a nővére, és biztosan tudtam, hogy előbb vagy utóbb egyedül kell eltartanom a gyereket. A kérdés csak az volt, hogy egyet vagy kettőt. Egy egész hétig bőgtem, mert minden észérv ellene szólt. És ennek ellenére megszültem. Ma már iszonyatos kigondolni is, hogy a megszületése ellen gondolkoztam, hiszen az életem egyik legnagyobb adománya.
Így hat éve tapasztalom, hogy milyen is helyt állni a gyerekekkel nap mint nap. De bármilyen nehéz is, bármin mentem is keresztül az elmúlt évek alatt az az egy biztos, hogy az életem legcsodálatosabb dolgai. És hogy nélkülük sokkal kevesebb lenne a világ.
A történet viszont nem lehetne teljes, ha nem mondanám el, hogy a döntésben sokat segített, hogy ott állt mögöttem az egész családom teljes mellszélességgel és mindenben támogattak, támogatnak mai napig. Azt hiszem, igazán ez segített hozzá, hogy a szívemnek és lelkiismeretemnek megfelelő döntést hozzak.
tildy: Sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Tesla topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyúrósok ide!
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs