Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
A gumival az a gond, hogy le kell állnod ha ''lőttél''... legalábbis szvsz utána már elég nagy lenne a veszély hogy lecsúszik/kiszakad.
Egyébként valaki röviden össze tudná foglalni hogy is megy egy ilyen abortusz? Szerencsére nincs rá szükség, csak a jövőre való tekintettel érdeklődöm, hogy tudjam ''mi van ha''. Mert szerintem is igenis lehet rá szükség... én pl. tuti nem cseszném szét a teljes jövőmet egy váratlan gyerek miatt. Talán egyesek szerint ez szívtelenség meg minden, de szerintem a gyerek ilyen korban még nem gyerek, nem élőlény. Nem éreznék hatalmas szívfájdalmat ha abortusz mellett kéne döntenem, mert mi van akkor ha épp ez a gyerek nem születik meg? Semmi. Majd később lehet másik. Legalábbis nekem lehet... hogy a nőnek lehet-e az már bajosabb. Nem tudom tényleg lehet-e meddő ettől a nő vagy hogy milyen eséllyel lehet az, de ha lehet akkor már persze nehezebb a döntés; főleg mivel csak olyannak ''csinálhatok gyereket'' akit szeretek, neki meg nem akarok rosszat ugye. Tehát nem azt mondom hogy én minden gondolkodás nélkül rávágnám hogy ''vetessük el'', de amiatt egy percig sem gondolkodnék hogy ''jajj szegény gyerek'' meg van-e joga meg hogy ''elveszem az életet valakitől aki még azt se tudja milyen az''. Nem is fogja megtudni, és nem is fogja azt érezni, hogy jajj, miből maradt ki. Sőt, semmit sem fog érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest