- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Nem rossz ez sem! De jobb szerintem kizárni a win-t a rendszerből! Floppi io,MS-DOS.sys a flash progi+ biosz. Restart és az Abit gyorsbillentyű! Nálam ALT+F2./ A bútoláskor kiírja a gép!/ És már megy is. Nincs szarakodás a kapcsolókkal,nem fagy a win,nincs víruskergető.............Csak DOS!
-
t_ferenc
őstag
válasz
Tutti-amigo #1 üzenetére
a flashmenu általam kitapasztalt használata:
letöltöd a biost, majd kicsomagolod és az update from file opciót választod. -
zso73
veterán
válasz
Tutti-amigo #2 üzenetére
Én is jártam így az online frissítéssel!
Nem is javasolom senkinek!
-
Tutti-amigo
tag
No hát a dolog kislemezes autoexe-s dologgal megoldódott!!
Most boldogság van ezerrel!!
-
Tutti-amigo
tag
Hy!!
Nos igencsak nagy problémával álok szemben. online bios frissítést csináltam, de sajna valami nem tetszett neki ezért egy reboot után a következőket tapasztalom. Sípol mint a veszett fene és sajna a moncsi is csak villog így kép hiányában semmit nem tudok csinálni. Emiatt ugyebár nem tudok kislemezről flashelni. No gondoltam kézikönyv elő aztán majd a lapon jumperolok ezerrel. Nos ír is valamit erről de elég hülyén van megfogalmazva. Lényeg: táp kilő -> jumper átrak -> feszkó rá -> kikapcs -> jumper vissza -> bekapcs. Tapasztalatok változatlanokAmúgy ezzel a jumpereléssel a CMOS törlésével állítódna vissza a bios alapra. Szóval jó lenne ha valaki tudna valami megoldást!
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest