Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
klepto
addikt
A főoldalon a hírekben van szó a legutóbbi medhajtó driwerről, ami elég ütősnek sikeredett, és a Detonator utódja. Próbáld meg azt feltenni a detonator helyett, és számolj be az eredményről. Valszeg jobban fogg teljesíteni, de szvsz 3880 pöty kicsit kevés. Bár elég gyenge a hardvered, ez is közrejátszhat. Ez alapból az itteni vélemények szerint egy balúl sikerült kártya, de egy Gf4mx440-es szintet vinnie kell, és még egy picit jobb is annál. Szóval olyan 4500 körüli pont lenne a reális max egy erősebb hardverrel. Nekem egy Gf4mx440-es kártyám volt, a konfigom egy AMD 1,8+ proci, akkor még 256Mb ram és ezzel a 3Dmarkt pontom 3700 és 4300 között mozgott, attól függően, hogy milyen Detonátort használtam. Meglepő, de ennyire számi az is. Meg azt hiszem közben cseréltem alaplapot egy Sis-es ECS-ről, egy Via-s Acorpra, és az is dobott rajta. Szóval sok minden befojásolja.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- League of Legends
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest