Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Én kaptam egy céges macbook airt amit használhatok privátként is és voltam olyan hülye hogy eladtam az asztalimat (4690k, 1060 6G) és a konzolok mellől hiányzott a régi retro stratégia és unreal tournament lövölde életérzés, ezért lett a NUC. Az hogy mindenből a minimálisat próbálom használni az egy érdekes kattanásom, pl van egy XP-s netbookom is (Atom N450 2 giga rammal) amin XP (Jazz Jackrabbit 2, knights and merchants, age of 2, warcraft 3 és hasonszőrűek) és puppy fut
Ezen a nucon is van egy dual boot debian i3-al, meglepően sokat használom azt is. Mostanában azt a tendenciát látom hogy a gyerkőcök is kezdenek rápattanni, szóval bekerül a gép az ő szobájukba, apa meg kapja az új NUC-ot
Amúgy játékokat nézve szerintem tényleg régebben jobbak voltak. Ma is ha körbenézel akkor látod hogy AAA szemetet gyárt kb (tisztelet annak a néhány kivételnek aki nem), minden a grafika meg live service meg lootbox meg anyámfüle, egyedül az indie címeket érdemes járatni ha jó játékot akarsz. Azt meg remélhetőleg fedora alatt steamen tudom majd egy ideig csinálni ha esetleg nem jönne valamelyik konzolra.
Privát használatra meg ugye pingvin nem eszik sokat, remélem hogy az új nucot addig tudom hajtani amíg el nem porlad. Ami másnak e-waste az nekem kincs, ezzel is legalább minimálisan teszek ezért a sárgolyóért amin élünk
-
hunluki
senior tag
Saját IGP, semmi extra. A trükk az hogy a felbontás alacsony, maga a monitor gyárilag 1280x1024-es de a legtöbb játékot 1024x768-ba szoktam rajta játszani. Dragon Age origins pl simán megy így high-on kisebb zárt területeken 25-35 FPS között, nyílt terepen mondjuk azért már más a helyzet, de nem kapkodós játék ugye
Amúgy lassan öröklik a gyerkőcök így ahogy van, nekem meg jön egy i5 5250U-s nuc 16 giga dual channel (itt lesz egy nagy előrelépés mert a mostani csak single channel + HD6000 IGP sokkal combosabb) rammal és természetesen ssd-vel.
Az ok: Ez az utolsó hivatalos W7 támogatott széria, nekem meg kb az volt az utolsó jó windows, szeretnék belőle egy "kimaxolt" W7 retro PC-t csinálni. A form factor azért van mert kevés a helyem
Tudom hogy nem ideális, de nem is célom a lelkét kihajtani, a combosabb címekre ott a PS4/SeriesS.
Dual bootba meg kap egy fedorát mindennapos használósnak egy 1080p monitorral, játszani meg 720p lesz az irányzék.Hogy én mivel kezdtem... valami 3.1-es géppel, de a specjeit nem tudom, régen volt, apám hozta haza melóból. Az első gépem amire emlékszem az egy 100mhz pentium volt 16 mega rammal és talán 1,4 giga hdd-vel, W95-el
-
Yézi
aktív tag
Bár már lassan 3 éve, hogy 775-tel szórakoztam utoljára, akkor viszont én úgy tapasztaltam, hogy elég jól reagál a memóriaórajel növelésére.
Ha emlékeim nem csalnak, itt 800MHz és 1066MHz esetében is ugyanazt a gyári, CL5-5-5-15 időzítést használtam (subtimingok piszkálása nélkül), E7600 szépen profitált is belőle, Q6600-at viszont már lusta voltam lemérni vele.

Persze nyilván játékfüggő volt nagyon, egyes esetekben már alig volt mérhető a gyorsulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 1 / 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Tudom hogy nem ideális, de nem is célom a lelkét kihajtani, a combosabb címekre ott a PS4/SeriesS.