- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Én kaptam egy céges macbook airt amit használhatok privátként is és voltam olyan hülye hogy eladtam az asztalimat (4690k, 1060 6G) és a konzolok mellől hiányzott a régi retro stratégia és unreal tournament lövölde életérzés, ezért lett a NUC. Az hogy mindenből a minimálisat próbálom használni az egy érdekes kattanásom, pl van egy XP-s netbookom is (Atom N450 2 giga rammal) amin XP (Jazz Jackrabbit 2, knights and merchants, age of 2, warcraft 3 és hasonszőrűek) és puppy fut
Ezen a nucon is van egy dual boot debian i3-al, meglepően sokat használom azt is. Mostanában azt a tendenciát látom hogy a gyerkőcök is kezdenek rápattanni, szóval bekerül a gép az ő szobájukba, apa meg kapja az új NUC-ot
Amúgy játékokat nézve szerintem tényleg régebben jobbak voltak. Ma is ha körbenézel akkor látod hogy AAA szemetet gyárt kb (tisztelet annak a néhány kivételnek aki nem), minden a grafika meg live service meg lootbox meg anyámfüle, egyedül az indie címeket érdemes járatni ha jó játékot akarsz. Azt meg remélhetőleg fedora alatt steamen tudom majd egy ideig csinálni ha esetleg nem jönne valamelyik konzolra.
Privát használatra meg ugye pingvin nem eszik sokat, remélem hogy az új nucot addig tudom hajtani amíg el nem porlad. Ami másnak e-waste az nekem kincs, ezzel is legalább minimálisan teszek ezért a sárgolyóért amin élünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest