Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Den
veterán
Ezt montam én is csak más szavakkal. De az amit ma trabant fílingnek hívnak, és amiért tizen huszonévesek veszik, akkor nem létezett. Akkor is szerették a trabikat, de akinek volt lehetősége jobra cserélni az megtette.
Ma nem így van. Ma a meggyőződéses trabisok nem cserélik le másra a verdát, soxor annyit költenek rá, mint amennyiért jobb kocsit is vehetnének, de nekik ez kell, nem más.
Ezért hoztam analógiának a suzukit. Ma ez jelenti azt sokaknak amit a trabi a maga idejében: Az egyetlen eséjt egy használható, fenntartható kocsihoz jutáshoz. Ami technológiailag nem számít modernnek, de olcsó, és annyira egyszerű amennyire a mai előírások lehetővé teszik.
Aztán majd 10-15 év múlva ezt (vagy valamelyik másik mai puritán karakteres kiskocsit) fogják fiatalok venni mert egy olyan érzést egy olyan világot idéz ami nekik már különleges, amit a korabeli kocsik nem nyújtanak. És arra fogják a pénzüket költeni, spéci hifire, fényezésre, ülésre...
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest