Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Engem egyszer térdeltek le úgy, hogy a hosztingnál gigabites portot fizettem, amit teljesen elszaturáltak, aztán a szolgáltató küldött egy emailt, hogy akkor most egy ideig nullrouteolják az összes forgalmat, ami a szerverem felé irányul, mert nem tudnak ennyi adattal mit kezdeni. Akkor volt az, hogy kerestem alternatívát. Hamar rájöttem, hogy nem vagyok szolgáltató ahhoz, hogy anycast címeim legyenek, nem akarok /24-et venni minimum, hogy egyáltalán legyen, DNS szervert sem akarok üzemeltetni, a BGP-hez se értek (és egyedül nem is biztos, hogy kéne erőltetni), szóval marad az, hogy keserűen ugyan, de bekötöttem CF mögé mindent. Azóta nem igazán kapok semmi támadást. A JS challenget élből tiltom, csak kínára szoktam rakni. Szomorú, de ez van. És sokan vannak hasonlóan, mint én. One man projekt, ami nem feltétlen termel hatalmas hasznot, aztán marad az, hogy az ember vagy megtanul mindent és mélyen a zsebébe nyúl, vagy megy egy AWS-hez, ahol megoldják neki talán olcsóbban a skálázást, vagy megy Cloudflarehez, ami meg megoldja ki tudja miért cserébe...
Ha egyébként tud bárki jobb alternatívát, ami kifizethető kisebb projekteknek is, szívesen veszem a javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ford topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fujifilm X
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi