Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
tanulság:
1. nem kell mindenféle szellemileg toprongyos, leépült, iptablest beállítani képtelen félinformatikusnak szervert hostolnia, aztán nem kell cloudflare
2. ne egy szociális kapcsolatokra és kommunikációra képtelen trollkodó autista remegő oposszumtetem legyen az, aki hostolni akar, aztán akkor nem kell cloudflare
én lábon kihordott agyhalált kapok attól, amikor meg akarok nyitni egy weboldalat, aztán elkezd pörögni a cloudflare ddos protection fél percig, hogy ellenőrizni kezdje, hogy nem -e esetleg túlterhelni akarom -e az oldalát -e, annyi idő alatt, ami alatt el is tudtam volna intézni ott, amit akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged