Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BPali83
csendes tag
válasz
JenciHUN
üzenetére
Én egy Dark Desert III-at nyúzok, de még csak pár hete. A 4D-s kartámaszok masszívak, minimálisan lötyögnek, viszont nem állítódnak el. Jobban örülnék, ha több állítási lehetőség lenne, pl közelebb, vagy távolabb lehetne őket tolni minden irányban.
5 évig nem használtam kartámaszt, most is csak 5-6 óra ülés után esik jól a létezésük.
A szövet nagyon igényes egyébként. Kemény az ülőfelület, de 8-10 óra ülés után sem fáj a hátsóm. Nem alakulnak ki nyomáspontok, nem fészkelődök.
A vállrésze kiváló. A gamer székek általában előre tolják a vállakat, emiatt eddig fel sem merült bennem, hogy ilyet vegyek, de itt nincs „vödör stílus”, nem paszírozódsz bele a székbe.
A gyenge pontok: a mágneses nyakpárna és a "deréktámasz". A nyakpárna túl nagy és lehetne puhább. Fejhallgató nélkül elmegy. Egy Fiio FT1-et használok és azzal nem lehet forogni. A derékpárna gyári állapotban tökéletes, de használatra puhul egy kicsit.
Ha teheted egy rendes irodai széket vegyél. Nekem ez egy kompromisszum vétel volt.
193cm magas vagyok, mellé 90kg. A legtöbb irodai szék egyszerűen kicsi. Porckorongsérvem is van és a deréktámaszokat nagyon rosszul tűri.A leharcolt irodai székem lecserélése óta viszont úgy állok fel, mint a katona. Tehát nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

LLKobe