- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
köszi a visszajelzést. korrekt volt a kiszolgálás, és azóta is normális hangnemben levelezünk.
abban egyetértünk, hogy kényelmes a szék.
esetleg az ülőlapot nem nézted? van egy kis verzikális kotyogása, de lehet csak a tilt funkció miatt van és minden példányos megtalálható. -
LLKobe
Topikgazda
annak új a kárpitja, így végülis tök oké
Nem tudom miért f*snak ettől annyian. Ha beleülsz valaki más kocsijába, vagy neadjisten egy taxiba, garantálom hogy százszor retkesebb mint bármilyen használt szék kárpitja.
Ezt meg 1500 Ft-ból ki tudod tisztítani / fertőtleníteni. Ha meg annyira retek a kárpit, akkor nem veszed meg. De nem fogják szar kárpittal árulni nyomott áron, inkább áthúzzák egy új kárpittal és eladják rendes áron. -
LLKobe
Topikgazda
én több mint 7-8 órát töltök benne, az első pár óra kényelmes, aztán nyilalló fájdalmat érzek a nyakamban/vállamban
Hát igen, ez az ami már középtávon is hazavág, nem hogy hosszú távon. Ennyi ülésre venni kell egy rendes széket, ugyanúgy munkaeszköz mint bármi más, csak ez nem csak a kényelemről hanem az egészségről is szól. -
Motar
tag
Köszönöm a mérést és a véleményt is. Igen, nekem hobbyra lesz. PShez főként, vagy film, kicsi net szörfözés. Mikor kipróbáltam, nekem is a karfa volt érdekes, főleg mikor hátra dőltem a karfa nem dőlt vele együtt teljesen. Azaz a háttámla távolodik a karfától.
Mindegy, remélem azért beválik majd. A mostaninál biztos jobb lesz. Legfeljebb lekerül a karfa, az is egy megoldás.
Köszi még1*
-
Lavar
aktív tag
Ma meg is jött a Markus de már csak offban merem írni, hogy eddig tetszik, de adok még neki időt, hátha elkezd fájni a hátsóm/hátam benne.
Elvileg ha nem barmolom szét 365 nap áll visszaküldésre, de ha egy hét alatt nem jön elő semmi, szerintem jó lesz.
Az ülőpárna keményebb, mint az üzletben volt, de gondolom azért mert az kirakati darab volt és már "be volt járatva". -
Chereiose
addikt
Nem tudom, mert annyira egyszerű gagyinak tűnik, tuti ütné a fejemet is az a vékony vacak háttámlája. AK Racingem anno drágább volt az igaz, de ott állítható a karfa, van deréktámasza és jó puha is, csak már szétmállott a műbőr.
Megnézem majd élőben ezt a Markust, de nekem az 50k se olyan kicsi összeg, hogy "egynek" elmenjen.
Ezek a kvázi márka nélküli 50-60 ezres gamer székek kerülendőek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg ha nem barmolom szét 365 nap áll visszaküldésre, de ha egy hét alatt nem jön elő semmi, szerintem jó lesz.
LLKobe