Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
senior tag
válasz
Beantech
üzenetére
Sajátom most lesz 9 éves. Én is 140-ért vettem . Sajnos már repedt deréktámasztó membránnal érkezett ami a használatot éppen nem befolyásolta , de azonnal kérdés nélkül küldtek egy komplett deréktámasz szerkezetet. Természetesen az enyém is személyes megtekintés után lett megvásárolva. +múlt héten meg akartam húzni a kartámaszt és megforgott a csavar a menetben
sikerült is 0-ra redukálni. Elvittem egy esztergályoshoz aki pár perc alatt fúrt bele másikat és kis küzdelem árán visszaszereltem. Közben persze kiderült , hogy nem csak én voltam a ludas mert már a gyárban ferdén fúrták a karra a menetet , de ez már másodlagos. Én lehet szerencsés vagyok , de nekem minden funkció hibátlanul működik. Nem recseg nem ropog , nem lóg sehol . A mesh feszessége és mintázata is olyan hibátlan mintha tegnap gyártották volna. A lábcsillagtól eltekintve , ha nem is újnak , de újszerűnek simán mondanám. Személy szerint nagyon elégedett vagyok vele. Múltkor behoztam egy napra az irodába és este lusta voltam hazavinni. Betoltam a gép elé otthon a régi gamer székemet és a sírás elkapott , de az asszony is mikor hazajött és kérdés nélkül belehuppant csak nézett , hogy bírtunk ebben régen ülni és mindjárt leszakad a gerince.
Én is úgy gondolom , hogy küldeni a kevésbé bevizsgált nem annyira kelendő darabokat küldik. Szomorúan olvastam , hogy az elmúlt pár hónapban itt kb ~3an is jelezték , hogy élvezhetetlen széket kaptak. Persze az áremelés se a legjobb reklám. ~180 ezer már az a pénz ahol inkább az ember nézegesse a gyártó oldalát és , ha van ~20-30%-os akció inkább vegy meg újként
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sikerült is 0-ra redukálni. Elvittem egy esztergályoshoz aki pár perc alatt fúrt bele másikat és kis küzdelem árán visszaszereltem. Közben persze kiderült , hogy nem csak én voltam a ludas mert már a gyárban ferdén fúrták a karra a menetet , de ez már másodlagos. Én lehet szerencsés vagyok , de nekem minden funkció hibátlanul működik. Nem recseg nem ropog , nem lóg sehol . A mesh feszessége és mintázata is olyan hibátlan mintha tegnap gyártották volna. A lábcsillagtól eltekintve , ha nem is újnak , de újszerűnek simán mondanám. Személy szerint nagyon elégedett vagyok vele. Múltkor behoztam egy napra az irodába és este lusta voltam hazavinni. Betoltam a gép elé otthon a régi gamer székemet és a sírás elkapott , de az asszony is mikor hazajött és kérdés nélkül belehuppant csak nézett , hogy bírtunk ebben régen ülni és mindjárt leszakad a gerince.